GÜNÜN RİTMİ FLAMİNGO LARA İLE ANTALYA’DA

Flamingo Lara, pembenin büyüsüne kapılacağınız bir lezzet deneyimi için sizi bekliyor…

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2023 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2023 08:52

Lezzet kavramını yeniden tanımlayarak konuklarına ayrıcalıklı deneyimler yaşatan Antalya’nın kalbindeki Flamingo Lara’da kahvaltı ile başlayan ve gün boyu dünya mutfağından özel tatlarla devam eden bir lezzet şöleni yaşayacaksınız.

Güneşin doğuşundan gecenin eğlencesine kadar ayrıcalıklı bir deneyimi; Dünya Mutfağı’nın farklı lezzetleriyle, müziğin sesine kulak vereceğiniz bir atmosferde yaşama şansını Flamingo Lara misafirleriyle buluşturuyor!

Tattığınız anda etkisi altına alacak eşsiz lezzetler sizlere keyifli anlar sunacak.

Türkiye'nin ilk ve tek özgün gastronomi derecelendirme sistemiyle hazırlanan ‘İncili Gastronomi Rehberi’nde yeni açılanlar kategorisinde Antalya’dan tek yer alan restoran Flamingo Lara, misafirlerine unutulmaz gastronomi deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

Flamingo Lara’nın başarılı mutfak ekibinin amacı; en özel lezzetlerini misafirleri ile paylaşarak, masaya en iyi ve en taze malzemelerle hazırlanmış eşsiz tatları getirmek. Flamingo Lara’nın şeflerinin özenle hazırladığı menüsünde Ege Otlu Mücver, Trüf Kokulu Enginar, Linguini Karides, Morel Külünde Bonfile, Kızarmış Karides Topları gibi lezzetler ve kokteyller bulunuyor. İddialı Suşi menüsü de bulunan Flamingo Lara’da zengin yemek kültürü, lokal taze tatlar ile birleşerek farklı ve kendine özgün bir lezzet şölenine imza atıyor.

Güneşin doğuşuyla başlayan heyecan gecenin enerjisiyle devam edecek! Flamingo Lara, yetenekli DJ'lerinin de yer alacağı, herkesi dans etmeye, iyi vakit geçirmeye davet eden, neşe dolu yenilikçi bir müzik performansını tanıtmaya da hazırlanıyor. Flamingo Lara özel konuk DJ’lerinin keyifli ruhuyla her yaştan misafiri eşsiz bir yaşama sevincine ulaştıran müzik performansı da size unutulmaz anlar yaşatacak. 

Sabahın sakinliğine öğle kaçamağını, akşamın büyüsüne ise gecenin ritmini ekleyen; Akdeniz’in eşsiz maviliğine pembe bir kanat çırpan Flamingo Lara’yı takviminize eklemeyi unutmayın.