Antalya'da yılbaşı alışverişi hız kesmiyor

Antalya'da yaşayan yabancılar Noel bayramını burada kutluyor, yerli ve yabancı Antalyalılar ise evlerine yılbaşı alışverişi yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2022 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2022 09:45

Turizm kenti Antalya'da yılbaşı hazırlıkları sürüyor. Esnaf vitrinlerini süsleyen yılbaşı sepetleri, içeriğine göre 350 TL'den başlıyor bin 350 TL'ye kadar çıkıyor.

İşletmeler yılbaşı hazırlıklannı sürdürüyor. Vitrinlerini süsleyen işletmeler. yılbaşı gecesini evin de geçirmek isteyenler için alternatif yılbaşı sepetleri hazırladı. Farklı içeriklere sahip sepetlerin fiyatları 495 ile bin 350 TL arasında değişiyor. Her cebe uygun sloganıyla hazırladığı yılbaşı sepetleriyle dikkat çeken bir işletme. Prestij Sepet' adlı sepetin içine kestane şekeri, spesiyal çikolata, fıstıklı lokum, madlen çikolata, kanşık draje, fındıklı akide, noel çikolata, karışık çerez ve konfeti koydu. Sepetin fiyatı ise bin 350 TL olarak belirlendi.

MİNİ SEPETLER Prestij sepetin yanı sıra daha düşük bütçeli Noel sepeti de vitrinde yerini aldı, içerisinde elit çikolata, kestane şekeri ve karışık draje bulunan sepete 495 TL fiyat biçildi. Yılbaşı sepetlerinin yanı sıra spesiyal çikolatalar da yılbaşı kutuları içinde vitrindeki yerini aldı. Spesiyal çikolatalar 110 TL ile 750 TL arasında satışa sunuldu. Süs lü kutularla satılan drajeler ise 80 ila 250 TL fiyatla alıcı buluyor.

ÖZEL KURABİYELER Farklı zevklere hitap eden yılbaşı sepetlerinin yanı sıra yılbaşına özel kurabiye, yılbaşı pastaları ve Özel Noel tasarım pastalar da yapılacak, işletme sahibi Tarkan Okumuşoğlu, "Yılbaşı pastalarının 4.6,8 ve 12 kişilik hazırlanacağını, fiyatlarının ise 170 ile 360 TL arasında değişek" dedi.