ATİP üyeleri çalıştayda biraraya geldi

Afyon'da düzenlenen ATİP (Antalya Ticaret Platformu Derneği) Çalıştayı'nda Protokol Uzmanı İhsan ATAÖV üyelere eğitim verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2023 01:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2023 01:09
https://www.tourismjournal.com.tr/

Kendi alanında uzman kişilerden oluşan ve yıl boyu çeşitli etkinliklerle, ticari köprüler kuran ATİP, Afyon'da yeni bir çalıştay gerçekleştirdi. 

Çalıştayda, eğitimde protokol kurallarından nezaket eğitimine kadar bir çok başlık ele alınırken üyeler ATAÖV ile soru cevap seansında doğru bilinen yanlışları da öğrendiler

ATİP Başkanı Muhteşem KABASAKAL: " Bir adım daha önde olacağız" 

Eğitim sonrası ATAÖV'e plaket veren ATİP Başkanı Muhteşem KABASAKAL "Aldığımız bu eğitimle üyelerimizin gerek günlük, gerek iş, gerek protokol yaşamlarına katkı sağlamayı amaçladık. ATİP üyesi her bir iş insanı nezaketi ve görgüsüyle zaten ön plana çıkıyordu. Artık dernek olarak da bir adım ötede olacağımıza hiç şüphem yok" dedi.

Ticari lobi platformu 

Kısa adı "ATİP" olan, ANTALYA TİCARET PLATFORMU, alanında uzman iş insanlarının oluşturmuş olduğu bir ticari lobi etkinliği. Ticareti geliştirme amaçlı grup toplantıları, projeler, ticari amaçlı  konukları ağırlayarak ilgili konuları, ilgili mercilere iletme ve çözüm önerileri sunma konusunda köprü görevi üstlenen bir platform.