Kurban Bayramı'nda Unutulmaz Konser Keyfi!

Selectum Hotels ve Kremlin Palace'ta Kurban Bayramı Konserleri: Bülent Serttaş, Şevval Sam, Işın Karaca ve Rubato Sahne Alıyor! Selectum Hotels ve Kremlin Palace, 2024 Kurban Bayramı'nı özel konserlerle kutluyor. Bayram süresince ünlü sanatçılar Bülent Serttaş, Şevval Sam, Işın Karaca ve Rubato sahne alacak ve misafirlere unutulmaz anlar yaşatacak. Bu özel etkinlikler, tatil keyfini taçlandıracak.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 15:10
https://www.tourismjournal.com.tr/

BAYRAM TATİLİNDE SELECTUM HOTELS & RESORTS’TEN ÜNLÜ SANATÇILAR GEÇİDİ

Selectum Hotels & Resort bayram tatiline özel programlarla misafirlerine dolu dolu bir tatil haftası hazırladı. Ünlü sanatçılar, birbirinden özel sahne gösterileri ve şovları, çocuk festivalleri ve gastronomi workshoplarıyla Selectum Hotels &  Resort, Kurban Bayramı tatilinde Türk misafirlerine özel bir hafta yaşatacak.

Selectum Luxury Belek Resort‘te, arefe günü sahne alacak gece hayatının sevilen sanatçılarından Birol Tokat, Selectum Luxury Belek misafirlere eğlence dolu bir akşam geçirtirken bayramın birinci günü ünlü DJ Burak Yeter müzik ve eğlence sever misafirlerle bir araya gelecek. Bayramın diğer günlerinde Pirates Parti, JLo Şov, Şah Mat Parti gibi özel ve eşsiz şovlar sahne alacak. 20 Haziran günü ise Lübnan’lı keman sanatçısı Hanine El Alam, kemanıyla Selectum Luxury Resort misafirlerini mest edecek.

Selectum Family Resort Side’de, bayramın ikinci günü sahne alacak güçlü sesiyle herkesçe bilinen sanatçı Işın Karaca ve bayramın üçüncü günü sahne alacak Rubato, sevilen şarkılarını Selectum Family Side misafirleri için seslendirecek.

Selectum Family Resort Belek’te arefe günü dünyaca tanınan Marilyn Monroe’ye özel Monroe Şov, birinci günü geleneksel danslar ve yemeklerle canlı müzik eşliğinde Türk Gecesi, bayramın ikinci gününe özel gizem dolu Masquerade Parti, bayramın üçüncü günü aile ve çocuk misafirlere özel gün boyu sürecek Çocuk Festivali, dördüncü gün Pirates Parti ve 20 Haziran akşamı sahne alacak Mongolian Acrobats Şov küçük büyük tüm misafirleri heyecanlandıracak ve eğlendirecek.

Selectum Hotels & Resort, bu yaz Kurban Bayramı tatilinde hem yetişkinlere hem çocuklara özel hazırladığı tüm etkinliklerle yerli ve yabancı misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak.