Norveç Prensesi Martha Louise balayı için Türkiye'ye geldi

Norveç Prensesi Martha Louise, ABD’li şaman eşi Durek Verrett ile balayı için Bodrum'u tercih etti. Sosyal medya paylaşım yapan Durek Verrett, "Türkiye’nin zengin kültürünün sevgi ve besleyici ruhuyla çevrili ilk yıllarımı geçirdiğim bir cennete yolculuk yaptık" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 10:35
https://www.tourismjournal.com.tr/

Norveç kralının en büyük çocuğu Prenses Martha Louise, ağustosta ABD’li şaman Durek Verrett ile evlendi. Prenses ve eşi şaman, düğünden iki ay sonra çıktıkları balayı için Bodrum'u tercih ettiler.

Norveç Kralı’nın kızı Prenses Martha Louise, kendini Şaman olarak nitelendiren ABD’li Derek Vurrett ile geçtiğimiz Ağustos ayında evlenmişti. Norveç Kralı Harald ve Kraliçe Sonja'nın kızı, 1971 doğumlu Prenses Martha Louise, dördüncü sıradan Norveç tahtının varisi. ABD’de spiritüel koçluk çalışmalarıyla kendini 6. nesil Şaman olarak nitelendiren Derek Verrett ile Prenses Martha Louise,Norveç’in Geiranger bölgesinde özel bir törenle gerçekleşmişti.

DUREK VERRETT'İN HASTALIKLARI İYİLEŞTİREN MADALYONU VAR

Yeni evli çift, sosyal medya aracılığıyla spiritüel çalışmalarını anlatırken dünya basınında yer almaya devam ediyor. Prenses, meleklerle konuşabildiğini söylerken, Şaman Derek çeşitli ruhlarla iletişim kurduğunu ve hastalıkları iyileştirmeye yardımcı olan bir madalyonu olduğunu iddia ediyor.

ÜNLÜ ÇİFT BALAYI İÇİN BODRUM'A GELDİ

Ünlü çift Martha Louise ve Durek Verrett, balayına ilişkin fotoğraf ve videoları  Instagram'daki hesabından paylaşarak, "Bir cennete yolculuk yaptık" ifadesini kullandı. Eşi Prenses Louise ise mesajında, "Rüya gibi bir balayıydı" dedi.