Ordu’da Dağ Kızağına Yoğun İlgi: 3 Ayda 500 Bin Ziyaretçi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in çabalarıyla şehre kazandırılan ‘dağ kızağı', kısa sürede Ordu’nun en çok ziyaret edilen turizm noktalarından biri haline geldi. Başkan Güler’in “3 ay değil 12 ay Ordu” slog...ürkiye'nin konuştuğu bu adrenalin dolu aktivite, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Heyecan ve adrenalin dolu Boztepe'de bulunan dağ kızağı, Ordu turizminin gözde noktalarından biri haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 17:44

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in çabalarıyla şehre kazandırılan ‘dağ kızağı’, kısa sürede Ordu’nun en çok ziyaret edilen turizm noktalarından biri haline geldi. Boztepe'de hayata geçirilen bu proje, üç ayda yarım milyondan fazla kişi tarafından kullanıldı.

Başkan Güler’in “3 ay değil 12 ay Ordu” sloganı, şehri her alanda zirveye taşımaya devam ediyor. Yapılan yatırımlar, Ordu'yu daha cazip bir turizm merkezi haline getirirken, şehri ziyaret eden turistlerin ilgisini çekiyor.

Heyecan ve adrenalin dolu anlar yaşatıyor Son aylarda Ordu turizmine kazandırılan dağ kızağı, ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği turizm noktalarından biri oldu. Teleferikle Boztepe'ye çıkan misafirler, burada dağ kızağıyla unutulmaz deneyimler yaşıyor. Açılışından bu yana yarım milyondan fazla kişinin deneyimlediği bu etkinlik, Ordu'yu ziyaret edenlere keyifli anlar sunuyor.

Tüm Türkiye dağ kızağından bahsediyor Karadeniz bölgesinde ilk ve tek olan bu dağ kızağı hakkında sosyal medyada bir paylaşım yapan Başkan Güler, heyecanın hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Güler, “Karadeniz'de ilk ve tek. Boztepe'de dağ kızağı heyecanı devam ediyor. Çok kısa bir sürede 500 bini aşkın maceraseverin deneyimlediği, tüm Türkiye'nin konuştuğu bu adrenalin sizleri de bekliyor” dedi.