Bentour Reisen, EMITT Turizm Fuarı'nda Sektör Paydaşlarını Bir Araya Getirdi

Türkiye'nin önde gelen turizm şirketlerinden Bentour Reisen, bu yılki Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapsamında özel bir yemek organizasyonu gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 19:29

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) öne çıkan şirketlerden biri olan Bentour Reisen, İstanbul çıkartmasını özel olarak düzenledikleri yemek organizasyonu ile taçlandırdı.   İstanbul Büyükçekmece’deki Erol’un Yeri’nde yapılan yemek organizasyonuna Bentour Reisen’ın Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur başta olmak üzere; Vildan Erdin, Duygu Avcu Gin, Timur Boz, Melih Yetiş ve Gülşah Kahraman katılım gösterdi.

Bu özel etkinlik aynı zamanda sektör profesyonellerini de bir araya getirdi.

Ekinyazım’dan Fehmi Köfteoğlu, Tourmag’ten Kadir Toprakkaya ve Canan Toprakkaya, Turizminsesi’nden Bora Özgen, Turizmgüncel’den Savas Das, Basından Özkan Altıntaş ve Hüseyin Baraner, Kilim Gazetesi’nden Ali Batmaz, Alba’dan Mehmet Harmandar, Ela Hotels’ten Tarkan Duman, Puzzle Travel’dan Cenk Malkoçoğlu ve Burçin Bideratan, Lykia World’den Zeynep Silahtaroğlu, Kadir’in Ağaç Evleri’nden Kadir Kaya ve Anadolu Folk Topluluğu Başkanı Göksenin İleri yemeğe katıldı.