İstanbul Havalimanı, Air China ile 100'ler Kulübüne Girecek

Thai Airways'ın İstanbul Havalimanı'na başlattığı uçuşların ardından, şimdi de Çinli havayolu devi Air China, Pekin'den İstanbul'a karşılıklı sefer düzenleyerek havalimanının 100'ncü havayolu şirketi olacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2023 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 08:18

İstanbul Havalimanı, 100'ncü havayolu şirketini ağırlamaya hazırlanıyor. Bu özel anı Çin merkezli Air China ile kutlanacak. Havalimanı, açıldığı günden beri dünyanın dört bir yanındaki havayolu şirketlerinin dikkatini çekerek küresel bir hava taşımacılığı merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

Thai Airways'ın İstanbul Havalimanı'na başlattığı uçuşların ardından, şimdi de Çinli havayolu devi Air China, Pekin'den İstanbul'a karşılıklı sefer düzenleyerek havalimanının 100'ncü havayolu şirketi olacak. Hızla büyüyen havayolu ağıyla İstanbul Havalimanı, sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda bölgesel ve küresel hava taşımacılığındaki etkinliğini artırarak önemli bir uluslararası bağlantı noktası haline gelmiş bulunuyor.

SEFERLER ARALIK SONUNDA BAŞLAYACAK AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Air China'nın bu ayın sonunda İstanbul Havalimanı'na başlatacağı seferler, Türkiye ile Çin arasındaki ticaret, turizm ve kültürel ilişkileri güçlendirecek önemli bir adım olacak. İki ülke arasındaki bu yeni bağlantı, iş dünyası için daha fazla fırsat yaratırken, seyahat edenlere geniş bir ağ üzerinden ulaşım avantajı sunacak.