Moskova'dan gelen turistler yeni seferlerle Türkiye'ye götürülecek

Ural Havayolları “temizlenmiş” uçaklar için kullanım alanı buldu

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 12:02

Ural Havayolları'nın Moskova çıkışlı uçuşlarıyla Türkiye'ye, Antalya, Dalaman ve Bodrum'a yaz turları satışa sunuldu. Bu, Tourdom.ru editörlerine, “Roof of TourDom” telgraf kanalının bir abonesi tarafından bildirildi. Bilgi, bu tur paketlerini müşterilerine sunan tur operatörü Fun & Sun tarafından doğrulandı.

Özellikle taşıyıcı, diğer havayollarının açıkladığı uçuşlarına ek olarak Mayıs ayı sonundan itibaren Bodrum'a da sefer başlatmayı planlıyor. Aeroflot uçakları, 2023'te olduğu gibi yaz sezonunda da Moskova'dan tesise uçacak. Biblio-Globus müşterilerine bu uçuşla turlar sunuyor.

AZUR hava uçuşlarıyla tur paketleri, tur operatörleri Anex ve Intourist tarafından oluşturulmaktadır. Havayolu, tur operatörü LOTI ile ortaklaşa Lujo BlackJet iş jetiyle Moskova'dan Bodrum'a uçuşlar da planlıyor.

Türk havayolu şirketleri de beldeye uçuş programları düzenliyor. Türk Hava Yolları uçuşlarıyla tur rezervasyonu Pegas Touristik, Anex, Intourist, Pegasus - Anex ve Intourist ile yapılabilmektedir.

Geçen sezon aynı rotada aynı dört havayolunun uçtuğunu da belirtelim, dolayısıyla Ural Havayolları'nın ulaşımını bir genişleme olarak değerlendirebiliriz. Yeni uçuşlara talep olacak mı?

Uzmanlar evet diyor ama belli koşullar altında: “Bodrum'a turlar iyi satılıyor, popüler bir tatil yeri. Ancak otel odaları, başta Avrupa olmak üzere diğer pazarlardan gelen tur operatörleri tarafından hızla dolduruluyor. Bu nedenle ulaşımın yalnızca garantili otel odaları için ayarlanması mantıklıdır. Uçuşları yükleyen tur operatörü, anında onaylandığında gerekli sayıda odaya sahipse, kiralama haklı çıkacaktır.”

Uçuş programının beklentileri aynı zamanda fiyatlara da bağlı olacaktır: diğer piyasa katılımcılarıyla karşılaştırıldığında ne kadar rekabetçi olacakları.

Ural Havayolları'nın Türk tatil yerlerine ve Mısır'a uçuşları, uçakların yabancı sicilden kaldırılması ve olası iddiaların ortadan kaldırılması nedeniyle ortaya çıktı. Taşıyıcı, İrlandalı bir kiralayanla 19 Airbus için sigorta anlaşmasını tamamladıktan sonra, uçak yeniden yurt dışına uçabilecek.