Pegasus SAW-OGU seferlerini artıracak

Pegasus Hava Yolları, Ordu Giresun Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan uçuşlarını yaz döneminde artıracaklarını duyurdu. 1 Nisan'da başlayacak olan yaz dönemi uçuşlarında, haftada karşılıklı 11 sefer gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 10:49

Pegasus Hava Yolları, Ordu Giresun Havalimanı'ndan (OGU) İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na (SAW) olan uçuşlarını yaz döneminde artıracaklarını duyurdu. 1 Nisan'da başlayacak olan yaz dönemi uçuşlarında, haftada karşılıklı 11 sefer gerçekleştirilecek.

Yapılan duyuruya göre, Pegasus'un Ordu Giresun Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan uçuş günleri ve saatleri şu şekilde belirlendi:

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cumartesi günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na sabah saat 06.25'te ve akşam saat 19.10'da uçuşlar gerçekleştirilecek. Ordu Giresun Havalimanı'ndan ise sabah saat 08.50'de ve akşam saat 21.40'ta kalkışlar yapılacak.

Perşembe, Cuma ve Pazar günleri ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na akşam saat 19.10'da kalkışlar yapılacak, Ordu Giresun Havalimanı'na ise akşam saat 21.40'ta inişler gerçekleştirilecek.

Şu anda Ordu-Giresun Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na haftalık 8 uçuş gerçekleştirilmekte. Ancak yaz döneminde uçuş sayısının 11'e çıkarılmasıyla birlikte, Ordu-Giresun'dan İstanbul'a seyahat etmek daha kolay ve pratik hale gelecek.