Sheraton Istanbul Levent, Kış Lezzetleri Festivalinde misafirlerini 11-15 Ocak tarihleri arasında Hatay Mutfağı ile buluşturuyor. UNESCO Hatay Gastronomi Evi iş birliği ile Hatay’ın yetenekli şefleri, Hatay mutfağının en sevilen tatlarını Sheraton Istanbul Levent’te lezzet severler için hazırlayacaklar.
Farklı medeniyetlerin kültürel zenginliklerini bir arada barındıran köklü mutfağı ile Hatay 2017 yılında UNESCO Dünya Gastronomi Şehri listesinde de yerini aldı. Ülkemizin en popüler gastronomi rotalarından biri olan tarihi kentin yemekleri için Sheraton İstanbul Hatay Mutfağı günleri düzenledi.
11 Ocak Çarşamba günü öğle yemeği ile başlayacak Hatay Lezzetleri etkinliği 4 gün boyunca öğle ve akşam yemeklerinde devam edecek; 14 Ocak Cumartesi akşamı açık büfe gala yemeği ve 15 Ocak Pazar günü açık büfe Hatay kahvaltısının ardından sonlanacak.