Sherwood Resorts ve Tez Tour'dan Rusya çıkartması

Ülkemizde turizm sektörünün iki değerli markası Moskova’da acenteler ile üst düzey etkinlik gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2023 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2023 09:12
https://www.tourismjournal.com.tr/

Moskova'daki ünlü Balzi Rossi Restaurant, Sherwood Resorts’ün yeni markası olan BougainVillas’ın tanıtım etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Geceye Sherwood Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Ceylan, Sherwood Exclusive Kemer ve Sherwood Exclusive Lara Genel Müdürü Ahmet Polat, Sherwood Resorts Satış Pazarlama Müdürü Barış Aslantürk, Sherwood Resorts Satış & Pazarlama Ekibi ile Rusya’nın seçkin seyahat acenteleri ve sanatçılar katıldı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen tanıtım etkinliğinde davetliler, Sherwood Exclusive Kemer’deki yenilikleri birinci ağızdan dinlediler. BougainVillas olarak adlandırılan ve denize sıfır olarak konumlandırılmış yeni villaları ve baştan aşağı yenilenmiş dış mekanları, uluslararası normlarda gastronomi deneyimi sunan ve villa misafirlerine özel hizmet veren Indigo Beach Club’ı yakından tanıma fırsatı buldular.

Sherwood Resorts & Hotels Yetkilileri, "Bu sene Sherwood Exclusive Kemer’i tamamen yeniledik, bu heyecanı aynı otel içinde konumlandırdığımız Bougainvillas ile taçlandırdık. Yeniliklerimizi ve gelişmeleri bu güzel mekânda anlatma fırsatı bulduğumuzdan dolayı çok mutluyuz." dedi.