Turizm cenneti Bodrum’da şezlong ve loca fiyatları tavan yaptı

Dünyaca Ünlü Turizm Cenneti Bodrum’daki lüks mekanlarda Şezlong fiyatları 750 ila 3 bin lira, Loca fiyatları ise 2 bin ila 40 bin lira arasında değişiyor. Denizin içinde bulunan Localar, kıyıda bulunan Locaların 2 katı fiyatına müşterilere veriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 11:02

Dünyaca Ünlü Turizm Cenneti Bodrum’da yaz sezonun başlamasıyla birlikte şezlong ve loca fiyatları ünlü mekanlarda tavan yaptı. Loca fiyatları 2 bin ila 40 bin lira arasında değişiyor.

Bodrum’da lüks eğlence sınır tanımamaya başladı. Her bütçeye göre eğlence bulunan Dünyaca Ünlü tatil beldesi Bodrum’un özellikle Göltürkbükü ve Yalıkavak mahallelerinde bulunan beach mekanların giriş fiyatları adeta bir biri ile yarışıyor.

Muğla Gazetesi, ünlü mekanların giriş ücretleri ile şezlong, loca fiyatlarını araştırdı.

YALIKAVAK VE TÜRKBÜKÜ JET SOSYETENİN GÖZDESİ

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi ve Türkbükü son yıllarda özellikle gözden uzakta tatil yapmak isteyen Jet sosyetenin ve ünlü sanatçıların gözdesi. Deniz üzerinde loca kiralamak isteyenler en az 10 bin lira ödüyor. Sahilde bulunan loca fiyatları ise 7 bin 500 lira dan başlıyor.

Bu fiyatlara, sınırsız yeme içme ve özel garson hizmetinin dahil olduğu ve locaların en fazla 6 misafir ile sınırlı olduğu öğrenildi. Loca hizmetinden faydalananlara mekanlar, şezlong, havlu şemsiye hizmetini ücretsiz olarak sunuyorlar.

MAÇA KIZINDA EN AZ 3 BİN LİRA HARCAMAK ZORUNLU

Bodrum Beach Club kültürünü başlatan mekan olarak bilinen Maça kızı Otel müşterileri haricinde sınırlı sayıda kişiye hizmet veriyor. Maça Kızı, dışarıdan gelen misafirlerden günlük kişi başı 3.000 TL harcamayı şart koşuyor. Turistlerinde yoğun ilgi gösterdiği otelde kokteyller 500 ila 1000 lira, Lahmacun 250 TL, öğlen kurulan ünlü büfe ise 750 TL’ye sunuluyor. Gündüz saatleri keyifli bir ortamı olan otelin plajında, akşamları ise Happy Hour’lar başlıyor

AVRO İLE HİZMET VEREN MEKAN

Bodrum’un Ünlü Mekanlarından Buddha Bar ise girişte plaj kullanımı dahil 75 Avro alıyor ve içeride en az 150 Avro harcamayı şart koşuyor. Ünlü mekanlardan Amanruya, 1.000 TL plaj kullanım + 1.500TL minimum harcama, Xuma Village 1.000TL plaj kullanım +1.500 TL minimum harcama, Momo Beach ise 750 TL giriş, 1.250 TL harcama şartını öne sürüyor.

Bodrum’un en popüler mekanlarından olan Zuma Beach, genelde ünlülerin güneşlenmek ve deniz keyfi yapmak için tercih ettiği bir mekan ve giriş ücreti 750 TL ile 1,500 TL arasında değişiyor, loca için ilave ücret alınıyor ve 2,500 TL harcama yapma zorunluluğu bulunuyor.

Lucca Beach ise son yılların popüler mekanlarından. Lucca Bodrum Beach , girişte 1,500 TL alıyor. Çocuklardan ücret alınmıyor. İçeride şezlong kullanımı da serbest. Loca kullanımı için ise ilave ödeme yapılması gerekiyor.

Turizm Cenneti Bodrum’da loca fiyatları bu yaz sezonunda ortalama 2,000 TL seviyesinde. Bazı ultra lüks mekanlar ise VİP localarını müşterilerine 30 ile 40 bin TL arasında rakamlarla kiralıyorlar.