TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Çağlar: Sahte emlakçılar fiyatları yükseltiyor

Antalya Düşünce Platformunun konuğu olan Antalya Emlakçıları Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, aşırı artan fiyatlarla ilgili tespitlerini sıraladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
İsmail Çağlar: Sahte emlakçılar fiyatları yükseltiyor

Antalya Düşünce Platformu Double Tree Hilton Hotel’de düzenlediği olağan toplantısında Antalya Emlakçıları Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar’ı konuk etti.

Toplantıda konuk konuşmacı olarak söz alan Çağlar gündeme dair önemli tespitlerde bulundu. Çağlar, son aylarda tüm yurttaşları yakından ilgilendiren ve Tourism Journal olarak daha önce gündeme de taşıdığımız barınma krizi ile ilgili “Emlak Yasası”nın kesin çözüm olacağını ifade etti.

Oturma iznine sahip belgesiz ve yetkisiz yabancı kökenli “Sahte emlakçılar”ın fiyatların aşırı yükselmesinin en önemli sebebi olduğuna dikkat çeken Çağlar, Emlak Yasasının bu konuya da çözüm olacağını savundu.

Meclis ve Bakanlık nezdinde çalışmaların hızlandırılması için yoğun gayret gösterdiklerini ifade eden Çağlar, “Milletimizin öncelikli sorunu haline gelen barınma sorunu kapımızdadır. Oda olarak bir yetkimiz olmadığı için kanun koyuculardan yasanın acilen çıkarılmasını rica ediyoruz” dedi.

Antalya Düşünce Platformu Başkanı Halil Güvençoğlu ve üyeler, konu ile ilgili STK’ların üzerine düşen görevleri ortaya koymak ve toplumsal farkındalığı arttırmak için çalışmalarına hız vermeleri gerektiği konusunda fikir birliğine vardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.