TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya Düşünce Platformu'ndan Vali Ersin Yazıcı'ya ziyaret

Antalya Düşünce Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ve üyelerden oluşan bir heyet Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2023 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2023 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Antalya Düşünce Platformu'ndan Vali Ersin Yazıcı'ya ziyaret

Antalya Düşünce Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ve üyelerden oluşan bir heyet Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyarette bulundu. Vali Yazıcı'ya platformun hedefleri ve amaçları ile ilgili bilgilendirme Prof. Dr Mustafa Ertürk tarafından yapılırken platformun faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Vali Yazıcı tarafından takdirle karşılanan bilgilendirme sonrası yapılması planlanan projeler hakkında temenni ve görüşler alınırken, Platform başkanı Halil Güvenbaş tarafından Vali Yazıcı'ya bu ziyaret anısına bir hediye sunuldu. Ziyarette Başkan Halil Güvenbaş, Prof. Dr. Mustafa Ertürk, genel sekreter Çağrı Yılmaz, kurucu üyeler Ömer Avşar ve Avukat Fatma Kahraman hazır bulundu.

Vali Yazıcı; platformun bugüne kadar gerçekleştirdiği sosyal yardım etkinlikleri, deprem sonrası bölgeye üyelerimiz tarafından gönderilen yardımlar, depremden etkilenip Antalya'da konuk olan vatandaşlarımıza yapılan maddi manevi yardımlar ve özellikle sağlanan psikolojik destekler, çocuklar ve yaşlılar için yapılan etkinlikler hakkında Prof. Dr. Mustafa Ertürk tarafından ayrıntılı bir şekilde bilgilendirildi. 

Antalya Düşünce Platformu Başkanı Halil Güvenbaş Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı platformun Mayıs ayı toplantısına davet etti. 23 Nisan Haftası depremden etkilenen çocuklarımız için bir festival yapılmasına karar verildi ve Vali Yazıcı'nın onayı alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.