TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EMILIO FASHION WEEK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bu yıl düzenlenen Emilio Fashion Week, Antalya'da büyük ilgi gördü. Önemli tasarımcıların koleksiyonları sergilendi. Moda tutkunları, renkli ve yenilikçi kombinleri beğendi. Etkinlik Antalya'nın prestijli etkinliklerinden biri haline geldi. Emilio'nun mağazalarında geniş ürün yelpazesi sunuldu. Gelenekselleşen etkinlik, Antalya modasına yön verecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
EMILIO FASHION WEEK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bu yıl ilki düzenlenen Emilio Fashion Week, Antalya’nın ilgi odağı oldu. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte önemli tasarımcıların en son koleksiyonları sergilendi.

‘Tarzınıza Yeni Bir Hikaye Yazın’ mottosuyla yola çıkan Emilio Fashion Week, 26 – 27 Eylül tarihlerinde Nirvana Cosmopolitan’ın özel atmosferinde moda tutkunlarıyla buluştu. Yoğun bir ilgiyle karşılanan etkinliğin ilk akşamında; Versace, Zimmermann, Cavalli, Karl Lagerfeld, Patrizia Pepe, Hugo, Sabina Musayev ve Twinset başta olmak üzere pek çok markadan onlarca kombin sergilendi. 

Son gününde; Les Benjamins, Peserico, Blugirl, Kiton, Pinko, D.Exterior, Loro Piana ve Gözde İşbilir tasarımlarını içeren kombinleri izleyiciyle buluşturan organizasyon, göz alıcı renk paleti ve yenilikçi kesimleri bir arada sunarak izleyicilerden tam not aldı. Bu yıl ilk defa düzenlenen Emilio Fashion Week, şimdiden Antalya’nın en prestijli etkinliklerinden biri oldu. 

Moda değişir, Emilio’nun etkisi kalır 

Emilio, Emilio Diamond ve Emilio Ottica  mağazalarından geniş bir koleksiyonu bir arada keşfetmeye olanak tanıyan etkinlik; kıyafetten aksesuara, ayakkabıdan mücevhere geniş bir ürün yelpazesini izleyicilerle buluşturdu. Antalya’daki moda tutkunlarına benzersiz bir deneyim yaşatan ve ilham veren organizasyon, görkemli bir finalle sona erdi. 

Emilio Fashion Week, gelenekselleşerek Antalya modasına yön vermeye devam edecek. Emilio Mağazaları; Nirvana Cosmopolitran, Nirvana Dolce Vita ve Nirvana Mediterranean Excellence’ta hizmet veriyor. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.