TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liberty Hotels & Resort'un İlk Liberty Golf Turnuvası Heyecanı

Türkiye turizmine 35 yıldır katkı sağlayan Liberty Hotels & Resort, bu yıl ilk kez düzenlediği Liberty Golf Turnuvası'nı başarıyla tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 22:57
Kaynak: Tourism Journal
Liberty Hotels & Resort'un İlk Liberty Golf Turnuvası Heyecanı

Türkiye turizmine 35 yıldır katkı sağlayan Liberty Hotels & Resort, bu yıl ilk kez düzenlediği Liberty Golf Turnuvası'nı başarıyla tamamladı. Golf camiasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen turnuva, 11-12 Mayıs tarihlerinde Liberty Kuşadası'nda yapıldı. Turnuvada 55 oyuncu sahaya çıkarken, gross birincilik Cullinan Golf Kulübü'nden Fatih Biçer'e gitti.

Stableford formatında ve üç kategoride oynanan turnuvada, erkekler A kategorisinde Mehmet Aygün birinci oldu. Erkekler B kategorisinde ise Seyhan Yakupoğlu zirveye çıktı. Kadınlar kategorisinde ilk üç sıra Kuşadası Golf Kulübü oyuncularının oldu. Turnuvanın ikinci gününde bayrağa en yakın atışı yapanlar ve en uzun vuruş yapanlar da ödüllendirildi.

Ödül töreni, kalabalık bir davetli topluluğu önünde Kuşadası Golf Kulübü'nde gerçekleşti. Liberty Hotels & Resort, geleneksel hale getirmeyi planladığı turnuvanın ikincisini 2025 yılında düzenlemeyi hedefliyor.

Kaynak: Tourism Journal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.