TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sentire Lara'da Teknolojinin Gücü Sporla Birleşti

Akdeniz İş İnsanları Birliği (AKİK) Başkan Yardımcısı Seda Sesli, Türk turizminin başkenti Antalya’nın en popüler destinasyonlarından Lara’da “Sentire Lara” ismiyle açtığı salonda teknolojinin gücünü sporla birleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Sentire Lara'da Teknolojinin Gücü Sporla Birleşti

Yeni nesil fitness teknolojisi EMA (Electrical Muscle Activation) ile üyelerini sağlıklı ve fit bir yaşam yolculuğuna çıkaran Sentire Lara’nın görkemli açılış kokteylinde Seda Sesli’nin heyecanı ve mutluluğuna AKİK ailesi ortak oldu. AKİK Başkanı Filiz Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Şenel Gürlek, Süreyya Adalı, Birgül Ulusoy, Şükran Şenel ve Rabia Tokat ile seçkin davetli topluluğu Sentire Lara’nın açılış kokteylinde frekans akımlarını kullanarak tüm vücut kas kütlesi üzerinde etkili bir eğitim sistemi olan EMA’yı Antalya’ya kazandıran Seda Sesli’yi tebrik etti.

EMA teknolojisinin ayarlanmış akım derinliği sayesinde eklemlere yük bindirmeden, kas ve eklem güvenliğini ön planda tutarak çalıştığını belirten Seda Sesli, Sentire Lara’da uzman antrenörler eşliğinde kompleks antrenman cihazlarıyla hizmet vermeye başladıklarını vurguladı.

Seda Sesli, “EMA, başka hiçbir ağır egzersize ihtiyaç duymadan ileri yaştaki insanlar dâhil olmak üzere kullanılabilen ileri teknoloji antrenman hizmetine imkân veriyor. 25 dakikalık bir antrenman programı süresince yaklaşık 4 saatlik spor etkisi meydana getiriyor. Bu etkiye rağmen herhangi bir kas grubunda aşırı yüklenme meydana getirmiyor ve yenilenme için gerekli kan akışını da yeterli oranda hızlandırıyor.” dedi.

Seda Sesli, 18 farklı noktada kas gruplarına etki eden EMA teknolojisinin bel, boyun, sırt ağrılarına ve selülitlere karşı fayda sağladığını, bireylere zayıflama, sıkılaşma, incelme, esneklik ve dayanıklılık kazandırdığını vurguladı.

Seda Sesli, Sentire Lara’nın açılışına katılan AKİK Başkanı Filiz Çakır, Yönetim Kurulu üyeleri ve Akdenizli iş insanlarına teşekkür ederek tam Antalyalıları özel antrenör ve özel antrenman programları ile yeni nesil fitness teknolojisi EMA’dan faydalanmaya davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.