TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare'ın çekimleri Antalya'da başladı

Yönetmenliğini Guy Ritchie'in üstlendiği, Henry Cavill'in başrolünde yer aldığı 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' filminin çekimlerine Antalya'da başlandı

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2023 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2023 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare'ın çekimleri Antalya'da başladı

Son olarak 'Servet Operasyonu' filminin çekimlerini Antalya'da yapan İngiliz yönetmen Ritchie, kentteki ikinci filmi 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' için de "Motor" dedi.

Senaristliğini Paul Tamasy ile Damien Lewis'in üstlendiği Hollywood yapımı 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filmin çekimleri, EXPO 2016'nın botanik parkı başta olmak üzere Demre, Muratpaşa, İbradı, Konyaaltı, Kemer, Akseki, Serik, Finike, Alanya, Döşemealtı ve Manavgat ilçelerinde gerçekleştirilecek. Film çekimleri nisana kadar devam edecek.

Savaş, dram ve tarih içerikli filmin başrollerini Henry Cavill, Eiza Gonzalez ve Henry Golding paylaşıyor. Yönetmen ve başrol oyuncuları, Belek Turizm Merkezi'ndeki 5 yıldızlı bir otelde konaklıyor.

'THE MINISTRY OF UNGENTLEMANLY WARFARE' FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen filmin konusu ise şöyle: İngiliz ordusu, Alman ordusu tarafından yenilgiye uğratılmaktadır. Bu durum üzerine Winston Churchill, centilmen savaş kurallarını bir kenara bırakarak bir karşı hamle yapmak ister. Amacı, bir asker topluluğunu düşman hattının arkasına gizlice sızdırmaktır. Askerler hayati tehlikesi olan bu planı, öldürülme ihtimallerini bilerek kabul eder. Sağlam bir birlik kurulmasıyla Naziler'e karşı önemli galibiyetler elde edilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.