TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye'nin Yılbaşı Eğlencesi Ekranlarda!

Yılın son gününe sayılı saatler kala, Türkiye'de televizyon kanalları büyük bir yılbaşı coşkusuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İzleyiciler, özel programlar, konserler ve sürpriz etkinliklerle dolu bu geceyi heyecanla bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Türkiye'nin Yılbaşı Eğlencesi Ekranlarda!

Yılbaşı gecesi, Türkiye'nin önde gelen televizyon kanalları, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmak için birbirinden renkli ve eğlenceli içerikler sunacak. Bu yıl da birçok ünlü sanatçı, müzik, ve eğlence ekranlarda izleyicilerle buluşacak.

İşte kanalların yılbaşı programları;

TRT1: Lingo Türkiye Yılbaşı Özel (21.55) Serkan Çayoğlu, Tuba Ünsal, Emre Kıvılcım, Melis Sevin, Fettah Can, Berk Atan, Doğu Demirkol, Cansu Kurtçu, Meltem Akçöl, Eser Eyüboğlu, Hüseyin Sevimli ve Merih Öztürk konuk olacak.

ATV: ATV’de yılbaşı gecesinde Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel (20:00) programı yayınlanacak. Programda ünlüler yarışacak ve kazandıkları parayı bağışlayacaklar. 

KANAL D: Kanal D’nin müzik dolu programı Şarkılar Bizi Söyler (20:00) yılbaşı gecesinde özel bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak. Programda Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici şarkılarını seslendirecek. Programa Uğur Aslan, Tuğçe Kandemir, Latif Doğan, Kahtalı Mıçı, Mahmut Tuncer, Suzan Kardeş, Buzuki Orhan ve Kutsi gibi sanatçılar konuk olacak.

STAR TV: Star TV’nin yılbaşı klasiği haline gelen İbo Show (20:00) yılbaşı gecesinde de ekrana gelecek. Programın sunucusu İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, İrem Derici ve Resul Dindar’ı ağırlayacak.

SHOW TV: Show TV’nin sevilen komedi programı Güldür Güldür Yılbaşı Özel (20.00) yılbaşı gecesinde de izleyicileri güldürmeye devam edecek. 

TV 8: O Ses Türkiye Yılbaşı Özel (20.00) konukları arasında Devrim Özkan, Ceren Karakoç gibi yıldızlar yer alacak. Acun Ilıcalı da ilk kez jüri koltuğunda olacak. O Ses Yılbaşı 2024'te jüri üyeleri Murat Boz, Ebru Güneş, Hadise yer alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.