Hava Durumu

#Anfaş

TOURISMJOURNAL - Anfaş haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Anfaş haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Dünya yat sektörü Antalya’da bir araya geldi Haber

Dünya yat sektörü Antalya’da bir araya geldi

Antalya, denizcilik sektörünün yat fuarlarından Yacht Life Boat Show 2025'e ev sahipliği yapıyor. Bu yıl ikincisi ANFAŞ'ta düzenlenen fuarda, sektör profesyonelleri, denizcilik tutkunları ve teknoloji meraklıları denizcilik dünyasındaki en güncel ve önemli gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulacak. "Antalya'nın potansiyelini daha da büyüteceğiz" Programda yaptığı konuşmada Antalya'nın yat sektörü alanında büyük potansiyele sahip olduğunu belirten Vali Hulusi Şahin, "Antalya, gerek yat limanları ve marinalarıyla, gerekse Serbest Bölge'deki üretimleriyle Türk yatçılık sektöründe önemli bir yere sahiptir. Özellikle Serbest Bölge'de bu potansiyeli değerlendiren çok önemli firmalarımız kurulmuş durumda. Bugün bu firmalar yaklaşık bir milyar Euro'nun üzerinde ihracat imkânı sağlamaktadır. Yatçılık sektörü sadece üretim değil, bakım, onarım ve servis ihtiyacını da bünyesinde barındırmaktadır. Bu sebeple Serbest Bölge'de yeni alanlar üretmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Böylece Antalya'ya çok önemli düzeyde istihdam ve katma değer katkısı sağlamış olacağız" ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından Vali Şahin ve protokol üyeleri fuar alanını gezerek incelemelerde bulundu. 5-13 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan fuarda, yat üreticileri, donanım ve aksesuar sağlayıcıları ve deniz turizmi şirketleri, en son denizcilik teknolojilerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Kerevitaş, ANFAŞ’ta SuperFresh markasıyla yer aldı Haber

Kerevitaş, ANFAŞ’ta SuperFresh markasıyla yer aldı

Dondurulmuş gıda ve margarin sektörünün önde gelen şirketlerinden Kerevitaş; tarladan başlayan ve sofralara ulaşan yolculuğunu, üretim süreçlerine ilişkin çalışmalarını ve yeni ürünlerini ANFAŞ’ta ev dışı tüketimin profesyonellerine aktardı. Türkiye’nin dondurulmuş gıda ve margarin pazarının önde gelen şirketlerinden Kerevitaş, Ev Dışı Tüketim (EDT) sektörünün önemli uluslararası organizasyonlarından ANFAŞ 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na katıldı. 70’in üzerinde ülkeden 50 binden fazla gastronomi profesyonelini buluşturan fuar, 6-9 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşiyor. Kerevitaş, ANFAŞ’ta SuperFresh markasıyla yer aldı. “Topraktan Tabağa Sıfır Gıda Kaybı” iş modeliyle sürdürülebilirlik odağında önemli sonuçlara imza attığı belirtilen SuperFresh, fuar ziyaretçilerine dondurulmuş gıda konusundaki farkındalık çalışmalarını anlattı ve ziyaretçileri yeni ürünleriyle buluşturdu. “Hasat” “Teknoloji” “Güven” “Çeşitlilik” ve “Lezzet” başlıklarının ön plana çıkarıldığı özel reçeteler ile yapılan yiyecekler, Ev Dışı Tüketimin Ünlü Şeflerinden tam not aldı. Mert Altınkılınç: “İnovasyon odağımızla sürdürülebilir büyümemize devam edeceğiz” Ülkemizde ve bölgemizde EDT pazarının her geçen gün daha da büyüdüğünü ve çeşitlendiğini belirten Kerevitaş CEO’su Mert Altınkılınç, şunları ifade etti: “Pazarın hareketliliğini çok yakından takip ediyor ve inovasyonu odağımıza alarak sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda stratejik kanal-kategori bakış açımız doğrultusunda farklı ihtiyaçlara cevap veren ürün portföyümüzü her geçen gün geliştiriyor, inovatif ürünlerimizi müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. EDT kanalında 2023’te dondurulmuş unlu mamuller alanında lider Donuk Fırıncılık şirketini bünyemize katarak bu kanaldaki gücümüzü daha da perçinledik. Bu yıl SuperFresh markamızla katıldığımız fuarı, sektör paydaşlarımızla ortak bir sinerji oluşturmak adına önemli bir fırsat olarak görüyoruz." Gülizar Öcal Doğan: “Gıda üretiminde doğru tohumdan, hasada, teknoloji kullanımına her aşama çok değerli” Dondurulmuş gıdanın, lezzetli ürünleri tüketiciyle buluşturmanın yanı sıra gıda israfının önlenmesi ve sürdürebilir tarım için önemli olduğunu belirten Kerevitaş CMO’su Gülizar Öcal Doğan sözlerine şöyle devam etti: “Ürünlerimizin tarladan başlayan ve sıfır gıda kaybı ile sofralara ulaşan yolculuğuna dair tüm ayrıntıları bu defa da ünlü şeflerimize anlattık. Hasat süreci, sözleşmeli tarım modeli, üretimde teknoloji kullanımı her aşama çok değerli. Marka olarak yaptığımız öncü çalışmalar, ev dışı tüketim noktaları ile katma değerli iş birliklerimiz ve yeni lezzetlerimiz ünlü şeflerden tam not aldı. Sürdürülebilir tarım adına Tarım ve Orman Bakanlığı ile başlattığımız Tarımın Kadın Yıldızları projemiz ile bu alanda kadın istihdamının önemine de vurgu yapmaktan mutluluk duyduk” dedi.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
TOURISMJOURNAL En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.