TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

13. Uluslararası Resort Turizm Kongresi 23-24 Kasımda Antalya’da Gerçekleşecek

13. Uluslararası Resort Turizm Kongresi 23-24 Kasımda Antalya’da Gerçekleşecek

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2023 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
13. Uluslararası Resort Turizm Kongresi 23-24 Kasımda Antalya’da Gerçekleşecek

13.Uluslararası RESORT Turizm Kongresi AKTOB organizasyonu ile  “turizmin geleceği, geleceğin turizmi” mottosuyla 2324 Kasım 2023 tarihlerinde Antalya Belek’te gerçekleşecek.

23 Kasım 2023’te Cullinan Hotel Belek’de 19:30-21:30 arasında “Cumhuriyetimizle Yeni Yüzyıl”   temasıyla kokteyl prolonge,

24 Kasım 2023’te NEST Kongre Merkezi’nde 09:00-17:30 arasında kongre programı yapılacak.

Seyahat endüstrisinin tüm bileşenlerini bir araya getirerek, Türkiye turizminin en büyük buluşma platformu olan ve daha önceki yıllarda dünyanın önde gelen turizm liderlerinin konuk edildiği kongrenin ana teması bu yıl “sürdürülebilir turizm” olacak.

Küresel seyahat ve turizm endüstrisinin gündeminde yer alan konu başlıkları, uluslararası markaların temsilcileri, çeşitli sektör uzmanları tarafından ele alınarak son gelişmeler izleyicilere aktarılacak.

AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu kongreye ilişkin yaptığı açıklamada; “ Bu yıl 13. kez gerçekleşecek olan kongremiz, başladığından bu yana her yıl kazandırdığı ivme ile  uluslararası bir kongre markası konumuna ulaştı.  Kongremiz, turizm endüstrisini ilgilendiren konuların ulusal ve uluslararası boyutta araştırılması,  endüstrinin geliştirilmesi hedefi ile başlatıldı.

Bu yıl konu başlıklarımız; Dünyada Çevrimiçi Seyahat Pazarı, Turizm Ekonomisi; Dünyada ve Türkiye’de Durum, Sürdürülebilir Turizm, Havalimanlarının Turizm Gelişimindeki Rolü, Birleşik Krallık Turizm Potansiyeli ve Türkiye’nin Konumu, Dünyada ve Türkiye’de Turizm Endüstrisinde Durum,  Turizm Kaynak Pazarı Almanya’da Durum, Turizmde Ürün Çeşitliliği,  Deneyim ve Destinasyon Pazarlamasında Yapay Zeka ve Dijital Platformlar”  olacak. Sektörümüzün çalışmalarına rehber olacak, ışık tutacak konu başlıklarının yer aldığı kongremize turizm ve turizm ile ilgili sektör paydaşlarımızı bekliyoruz. ” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.