TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bentour Reisen’dan Personellerine Ödül

Tur operatörü Bentour Reisen, uzun zamandır bünyesinde görev alan personellerini ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 13:48
Kaynak: Tourism Journal
Bentour Reisen’dan Personellerine Ödül

Aska Lara Resort & Spa Hotel’de Ramazan Arslan ve Bünyamin Vuralın ev sahipliğinde düzenlenen özel bir akşam yemeğinde Antalya Ofisi çalışanları, Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Ugur ve 70 konuk bir araya geldi.

Bentour Reisen büyesinde 10 yıl ve üzeri hizmet veren toplamda 16 personelin onurlandırıldığı gecede, Kadir Uğur tarafından her bir personele teşekkür ve takdir göstergesi olarak birer Cumhuriyet Altını takdim edildi.
 
Bentour Reisen Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur: “Bu altınlar sadece bir hediye olmanın ötesinde, çalışanlarımızın özveri ve sadakatine duyduğumuz derin şükran ve takdirin sembolüdür" dedi ve ardından şu sözleri de ekledi: “Onların bağlılığı ve sadakati başarımızın temelinde yer alıyor. Yolculuğumuzun bir parçası oldukları için gurur duyuyoruz ve bu kilometre taşını onlarla kutlamak bizim için bir onurdur.”
 
Bentour Reisen bu ödülü yalnızca çalışanlarının uzun yıllara dayanan hizmetlerinin tanınması değil, aynı zamanda şirketin saygı, takdir ve ortak vizyona dayanan güçlü kurumsal kültürünün bir ifadesi olduğunu vurguluyor.
 
Son olarak Uğur, 2024 yılında Bentour Reisen’ın 20. yılını kutlayacağını ve personellerinin enerjisi, güler yüzü, şirketin CEO’su oğlu Deniz Uğur’un ve çalışanlarının engin tücrübeleri sayesinde sektörde yeniliklerine hız kesmeden devam edeceklerini açıkladı.

Kaynak: Tourism Journal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.