TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bentour Reisen'in Başkanı Kadir Uğur’dan Turizm Duayeni Ahmet İllez'e Plaket

Turizm sektörünün öncü şirketlerinden Bentour Reisen'in Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur, sektöre uzun yıllar boyunca katkı sağlamış olan turizm duayeni Ahmet İllez'e özel bir plaket takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 15:34
Kaynak: Tourism Journal
Bentour Reisen'in Başkanı Kadir Uğur’dan Turizm Duayeni Ahmet İllez'e Plaket

Başarılı kariyeri ve sektördeki etkileyici duruşuyla bilinen Ahmet İllez, turizmin gelişimine yaptığı katkılarla tanınıyor.

Bentour Reisen'in Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur da 40 yıllık dostu ve aynı zamanda sektördeki çalışma arkadaşı Ahmet İllez’e uzun yıllara yayılan başarıları ve sektöre kattığı değerler için bir plaket takdim etti.

Bu özel buluşmada Uğur, İllez'e duyduğu saygı ve takdiri dile getirerek, Türk turizminin gelişimi için yaptığı değerli katkılardan ötürü teşekkür etti. İkilinin turizme olan ortak tutkuları ve sektördeki birikimleri, dostluklarını belli ki daha da güçlendiriyor.

Ahmet İllez, aldığı plaketi turizme olan bağlılığı ve sektöre katkılarıyla birlikte değerlendirdi. İki önemli isim, bundan sonra da Türk turizminin büyümesi ve gelişmesi için el birliğiyle çalışacaklarını vurgulayarak, sektördeki birlikteliklerini sürdüreceklerini belirtti.

Bu anlamlı buluşma, Türk turizminin önde gelen isimlerinin bir araya gelerek sektöre verdikleri destek ve birbirlerine duydukları saygının bir yansıması oldu.

Bizler de Tourism Journal olarak Ahmet İllez ve Kadir Uğur’a ömür boyu dostluklarının sürmesini temenni ediyoruz.

Kaynak: Tourism Journal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.