TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Londra taksileri Marmaris'le donandı

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, etkili bir turizm çalışmasıyla Londra'da taksileri Marmaris resimleriyle donattıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2023 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2023 19:01
Kaynak: AA
Londra taksileri Marmaris'le donandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, Türkiye turizmine önemli katkıda bulunması beklenen tanıtım çalışmasıyla İngiltere’nin Londra, Manchester, Liverpool ve Birmingham şehirlerinde tanıtım çalışmasına imza attı.

Ayyıldız, geçtiğimiz yıl İngiltere’deki otobüslerle başlayan tanıtım çalışmalarının ardından bu yıl taksilere Marmaris’in fotoğraflarını giydirerek İngiliz turistleri Türkiye’ye davet etti. 2022 yılında otobüslere “Marmaris sizi bekliyor (Marmaris is waiting for you)” yazıları ile donatarak turizm atağı gerçekleştiren Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, bu yıl “Hadi bu yaz Marmaris’e gidelim (Let’s go to Marmaris this Summer)” sloganlarıyla İngiltere’deki taksilere Türkiye ve Marmaris görsellerinin yerleştirildiği tanıtım faaliyetlerine devam etti.

Ayyıldız, “Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Başkanlığı olarak, güzel Marmarisimizin ve Türkiye’nin turizmine esnaf ve zanaatkarlarımızın ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. Ayyıldız, özellikle 2 yıllık korona salgını nedeniyle esnaf ve zanaatkarların çok büyük zorluklar çektiğini, daha sonra da Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber ekonomik anlamda dana büyük zorluklar yaşanmaya başladığını belirtti. Ayyıldız, korona sürecindeki engellerle birlikte turizm ve turizm esnafının darbe aldığını sözlerine ekleyerek, “Marmaris Esnaf ve zanaatkarlar Odası Başkanlığı olarak, esnaf ve zanaatkarlarımızın yaşamış oldukları sıkıntılardan bir an önce kurtulabilmeleri ve onlara yardımcı olabilmek adına, geçen seneden itibaren öncelikle İngiltere’deki şehir içi otobüsleri giydirmiştik. Bu yıl da İngiltere’de şehir içinde kullanılan özellikle İngiliz turistlerin ve İngiliz vatandaşlarının önem verdikleri black cab denilen siyah taksilere ‘lets go to Marmaris this summer’ ana etkin ve insanlara hızlı ulaşabilmek adına bu reklam kampanyamızı başlattık” şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.