TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PEGAS'tan Şarm El Şeyh uçuşlarıyla ilgili önemli karar

Rus tur operatörü Pegas Touristik, Şarm El Şeyh'e yönelik uçuşlarında önemli bir değişikliğe gittiğini duyurdu. Şirket, daha önce direkt olarak gerçekleştirilen St. Petersburg - Şarm El Şeyh uçuşlarına Antalya'yı ara bir durak olarak ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 09:47
Kaynak: AirportHaber
PEGAS'tan Şarm El Şeyh uçuşlarıyla ilgili önemli karar

Rus tur operatörü Pegas Touristik, Şarm El Şeyh'e yönelik uçuşlarında önemli bir değişikliğe gittiğini duyurdu. Şirket, daha önce direkt olarak gerçekleştirilen St. Petersburg - Şarm El Şeyh uçuşlarına Antalya'yı ara bir durak olarak ekledi. Artık turistler, St. Petersburg'dan kalkan uçakla önce Antalya'ya varacak, burada kısa bir mola sonrasında Southwind havayolu tarafından sağlanan başka bir uçakla Şarm El Şeyh'e taşınacak.

Yeni uçuş programına göre, gece geç saatlerde başlayan yolculuk sabah saatlerinde Antalya'ya varacak ve burada 1 saatlik bir mola verilecek. Daha sonra, turistler Şarm El Şeyh'e doğru yola çıkacaklar. Dönüş yolculuğu ise direkt olarak Air Cairo uçaklarıyla St. Petersburg'a gerçekleşecek.

Yeni düzenleme 4 Ocak'ta uygulanmaya başlandı ve turistlerin Türkiye üzerinden St. Petersburg'a dönüşü bu yeni rota üzerinden sağlandı. Seyahat acentelerinden alınan bilgilere göre, Antalya'da gerçekleşen mola süreci 50 dakika kadar sürdü ve yolcular arasında önemli bir sıkıntıya neden olmadı. Bu değişiklik, Pegas Touristik'in destinasyon stratejilerini güncelleyerek turistlere daha esnek bir ulaşım sağlama amacını yansıtıyor.

Kaynak: AirportHaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.