TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal Otellerden, ünlü sanatçılarla yılbaşı atağı

2022 Yaz sezonunu dolu geçiren yaz otellerinden sonra şimdi de termal oteller kış turizmine yılbaşı paketleriyle hızlı giriş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2022 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2022 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Termal Otellerden, ünlü sanatçılarla yılbaşı atağı

Ülkemizdeki termal tesislerin yenilenmesi ve kalitesini artırmasıyla birlikte doluluklar da arttı. Bu sene yılbaşında ünlü sanatçılarla yılbaşı tatili paketleri hazırlayan tesislerde de doluluklar memnun edici. Öte yandan  bu sene  vize sorunu yaşadığı için Avrupa'ya gidemeyen Ruslar da termal otellere gitmeye başladı.

Bu yılbaşında termal otellerde en büyük atağı Afyon yaptı. 5 Yıldızlı ve lüks tesislerini ünlü sanatçılı özel programlar düzenleyerek sunan otelleri yerli turistler kadar yabancı turstler de tercih etti. Bu sene Ayfon'da; "Aslı Hünel , Işın Karaca, Öykü Gürman, Esra Özmen ve Emre Kaçar, Ferhat Göçer, Burcu Güneş, Harun Gürbüz, Safiye Soyman, Ege gibi ünlü sanatçılar yılbaşında sahne alacak.

Rezervasyon yoğunluğu Yalova'nın kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesindeki turizm tesislerinde yaklaşan yılbaşı tatili öncesinde rezervasyon yoğunluğu yaşanıyor. İşletmeler hazırlıklarını tamamladı. Yeni yılı Termal'de geçirmek isteyen tatilciler rezervasyon yoğunluğu yaşattı. Yılbaşına yüzde 100 dolulukla girmeyi hedefleyen turizm tesisleri, rezervasyonda yüzde 80 doluluk oranına ulaştı. 

Termal otellerinde misafirlere aynı zamanda çamur kürü, masaj ve şifalı sularla dolu havuzlarda sıcak su terapileri sunuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.