TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

F Ü M E R - Fikir Üretim Merkezi

Yazının Giriş Tarihi: 22.01.2024 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 00:43

Her yeni yılın başlangıcı hepimize bir tatil sevinci ve planlamasını birlikte getirir. Siz bakmayın havaların soğumasına, hoş şu anda Antalya'mız 17-19C' aralığında, ara sıra bereketli geçiyor tabii ama genelde güneş bizi çok seviyor...

Yurt içi ve yurt dışı gezilerimiz , katıldığımız fuarlar, brifingler ve turizmci dostlarımızla yaptığımız çalışmalar neticesinde, Türkiye gibi muhteşem bir coğrafyanın tam anlamı ile kullanılamadığını görüyorüz. Sel felaketleri ve ardından gelen depremle beraber elbette bir durağanlık yaşandı. Ama çabuk toparlanmasını bildik ve bütün enerjimizle hep birlikte 2024 yılında rekorlarla buluşmayı ümit ediyoruz.

HOLIDAY MEDYA GROUP olarak arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılar her hafta düzenli olarak devam ederken dünya aktivitelerini yakalamak adına bünyemizde kısa adı ''FÜMER'' olan Fikir Üretim Merkezimizi ön alarak yenilikler peşinde koşmaya başladık. Önce ekipmanlarımızı yeniliyerek alt yapımızı ve teknolojik imkanlarımızı geliştirdik. 20 kişilik uzman kadromuzla şahsım da dahil hepimiz her konum ve her mekanda eskisinden 1.5 kat daha fazla çalışmak üzere mutabık kaldık.

Bu sene yeni fikirlerimiz, bir film edasıyla ortaya koyacağımız kliplerimiz ve zaman zaman gelişmelerden bahseden yazılarımızla siz değerli takipçilerimizle daha fazla beraber olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Sizler de hepimiz adına turizmde yaralı olabilecek fikir ve görüşlerinizi lütfen bizimle paylaşın.

Türkiye'de ilk defa hemen her dilde yayın yapan TOURISM JOURNAL'a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyor, sağlık ve sevgi içinde kalmanızı temenni ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.