TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sherwood Resorts and Hotels and Le Cordon Bleu Gastronomy Journey

Sherwood Resorts and Hotels has placed gastronomy at the forefront of its new positioning process, forming a meaningful collaboration with Le Cordon Bleu.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2025 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2025 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
Sherwood Resorts and Hotels and Le Cordon Bleu Gastronomy Journey

The chefs of Sherwood Resorts and Hotels have elevated their skills by training at Le Cordon Bleu, one of the world’s most prestigious culinary academies. Through this training, designed in line with the gastronomy trends of 2025, the chefs acquired new techniques and innovative approaches in the culinary arts.

Following the successful completion of the training, the chefs have brought their newfound knowledge and experience to life in the kitchens of Sherwood Resorts and Hotels, offering guests unparalleled flavors.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
logo
TOURISMJOURNAL En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.