TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FRAPORT TAV'da CIP hareketliliği

Antalya havalimanı FRAPORT TAV'da CIP hizmetlerde yaşanan hareketlilik dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2023 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2023 11:25
Kaynak: İHA
FRAPORT TAV'da CIP hareketliliği

Geçtiğimiz cumartesi günü tüm zamanların rekorunu kıran Fraport TAV havalimanı CIP terminal ve Lounge hizmetleriyle de yolculara konfor sunuyor.

Yaşanan yoğunluktan etkilenmek istemeyen yerli ve yabancı yolcular CIP hizmetleri kullanarak hem zaman kazanıyor, hem de beklerken yorulmuyor.

Peki CIP hizmetler neler sunuyor?

Öncelikle, rezervasyon yaptırmak şartıyla herkez bu hizmetten yararlanabiliyor. CIP alanları özel bir alan ve ücretini ödeyerek üç saat boyunca açık büfe hizmeti ve servis hizmetini kullanabiliyorsunuz.

Bebekler için mama sandalyesinden uzanıp uyuyabileceğiniz özel alana, uçağa kadar özel VIP araç ile servisten hızlı biniş kartı alımına kadar çok sayıda hizmeti almak mümkün.

Neden bu kadar çok tercih ediliyor?

CIP servisinin en çok tercih edilme sebeplerinden biri kalabalıktan uzak bir ortamda bekleme salonları sunması. Ayrıca valiz bekleme, rutin güvenlik kontrollerinde yaşanan yoğunluk da CIP servisinin tercih edilmesinde oldukça etkili oluyor.

Ekonomik olarak da oldukça makul fiyatları olan CIP servislerinin önümüzdeki dönemde daha da artacağını tahmin etmek zor değil. Antalya'nın büyüme hızı ve Fraport TAV'ın devam eden yatırımları da bu tahminde en büyük gösterge.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.