TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 milyonuncu yolcudan sonra Fraport TAV’da büyük kutlama

Aralık ayı başında 30 milyonuncu yolcusunu ağırlayan Fraport TAV Antalya Havalimanı çalışanları The Marmara Hotel’de düzenlenen gecede doyasıya eğlendiler.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2022 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2022 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
30 milyonuncu yolcudan sonra Fraport TAV’da büyük kutlama

Aralık ayı başında 30.000.000’ncu yolcusunu ağırlayan Fraport TAV Antalya Havalimanı çalışanları The Marmara Hotel’de düzenlenen gecede doyasıya eğlendiler.

Gecede sahne şovlarından, eğlenceli etkinliklere kadar çok sayıda sürprizle karşılaşan Fraport TAV ailesi çalışanları yeni yıla sayılı günler kala moral depoladılar.

Fraport CEO’su Dr. Stefan Schulte ve TAV CEO’su Serkan Kaptan’tan çalışanlara özel mesajlar ile başlayan gecede Genel Müdür Deniz Varol da bir konuşma yaptı. Varol “Bizleri biz yapan değerleri yaşatan tüm Fraport TAV ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Pandemi başta olmak üzere tüm zorluklara rağmen kusursuz hizmet veren bir aileyiz. Rekorlarla dolu bu hikayeyi hep birlikte yazmaya devam ediyoruz.” dedi.

İrem Derici'nin şarkıları ile coşan Fraport TAV çalışanları kendileri için özel oluşturulan alanda hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.