TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşkın Koç'tan, Otelciler Platformu' na ziyaret

Yapılan ziyarette, Güneydoğu'dan Akdeniz'e, Ege'ye, Marmara'ya kadar otelcileri bir araya getirmeye yönelik olarak kurulan Otelciler Platformu’nun Kurucu Başkanı Güngör Gürel ve 2. Başkan Hüseyin Çiçek, platformun kuruluş amacını Aşkın Koç’a anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Aşkın Koç'tan, Otelciler Platformu' na ziyaret

Tourism Journal Kurucu Başkanı Aşkın Koç’a, henüz “çiçeği burnundaki” platformu, tüm otelcilerin yararına geliştirebilmek için yapmayı planladıklarını aktaran Gürel, “İlk etapta kurduğumuz WhatsApp grubunda şu anda 200 meslektaşımız ile birlikteyiz. Ancak, daha ilk günlerden gördüğümüz ilgiye bakarsak bu sayının çok kısa zamanda binlere ulaşacağından kuşkumuz yok” dedi.

PLATFORM ALANIMIZ ÇOK GENİŞ

Otelciler Platformu Kurucu Başkanı ve G&G Yatırım ve Yönetim Danışmanlık Kurucusu Güngör Gürel, Türkiye’de gerek bölgesel gerek yerel olarak, çeşitli meslek ve sektör bazında çok farklı sivil toplum kuruluşlarının olduğunu belirterek, “Baktığımızda bu STK’ların hep kendi içlerinde yapılanmış olduklarını görüyoruz. Ancak biz Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı niteliğinde bir sektörü temsil ettiğimizden bizlerin daha farklı ve uluslararası konjonktürü kucaklayan bir yapıda olması gerekirdi. Ayrıca, bir bölgeye sıkışmak yerine aynı sorunları ve olayları yaşayan Güneydoğu’dan Akdeniz’e, Ege ve Marmara’ya kadar bölgelerdeki kurumları da kucaklayan bir anlayışla meseleye yaklaşmamız gerekirdi. Tüm bu bölgelerdeki meslektaşlarımızı, arkadaşlarımızı bir araya getirelim dedik. Böylece çok daha büyük ve güçlü bir aile olacağımızı düşündük. Çoğunluğu otelcilik sektöründen her branştaki yönetici arkadaşlarımızla temas kurduk. Yanı sıra acenteci arkadaşlarımızı da bu platformlarda göreceğiz. Şimdilik WhatsApp grubumuzda 200 kişiyiz. Fakat bunun çok yakında binleri aşacağından hiçbir kuşkumuz yok. Tüm şehirlerde temsilcilikler oluşturmayı istiyoruz“dedi.

İŞLETMECİLİK DESTEĞİ VERECEĞİZ

Otelciler Platformunu kuruluş amaçları arasında yer alan proje adımlarını da aktaran Güngör Gürel, “Ana amacımız, bizle destek alışverişi içine girebilecek tesislere eğitim ve danışmanlık hizmetleri için ekipler kurmak, profesyonel deneyimlerimizi onlara işletmecilik destekleri için aktarmak. Meslektaşlarımız ve paydaşlarımızla daha sıkı iletişim içinde yer almak. Ve tabi ki tüm bu ilişkileri karşılıklı derin bir saygı sevgi içinde sürdürmek” diye konuştu.

İLK OLARAK “CAFE BREAK”TA BULUŞACAĞIZ

Otelciler Platformu Kurucu Başkanı Güngör Gürel, Platform üyelerinin birbirlerini tanımalarını ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Hüseyin Çiçek’in organize ettiği Nejat Balık’ta gerçekleşecek bir cafe break buluşması gerçekleştireceklerini bildirdi. Gürel, bu toplantıda Platformun yol haritasını belirlemek adına beyin fırtınası yapmayı, aynı zamanda da görev dağılımı da gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. Gürel, oluşum çalışmalarında Caner Cansever, Turgen Şevki Bulut, Hüseyin Çicek, Aysu Kudret Alp ve Bülent Çapar’ın da bulunduğu Platformun toplantısında tüm otelcileri görmeyi arzu ettiklerini de sözlerine ekledi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.