TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Corendon ITB Berlin Fuarı için Antalya'dan özel uçuş yapacak

Türk tescilli hava yolu operatörü Corendon, ITB Berlin için uçak seferi gerçekleştirecek. Uçak Antalya-Berlin gidiş dönüş olarak fuar için özel sefer yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2022 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2022 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Corendon ITB Berlin Fuarı için Antalya'dan özel uçuş yapacak

Uluslararası turizm endüstrisinin önde gelen organizasyonlarından biri olan ITB Berlin, 7-9 Mart 2023’te gerçekleşecek. Türkiye'deki turizm sektörünün ilgi gösterdiği fuar 2023 yılında turizm ve seyahat sektörlerini yeniden bir araya getirmeye hazırlanıyor. Fuar dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve dayanıklılığı çevreleyen çözümlere odaklanacak. Dünyanın dört bir yanından gelen turizmciler için en son en uygulamaların yanı sıra özel konuşmalar, paneller ve uzmanlarla röportajlar olacak.

Almanya’nın başkenti Berlin’deki yüz yüze etkinliğe paralel olarak kullanıcıların sahne etkinliklerinden seçilen içeriği yayınlayabilecekleri web ve uygulama tabanlı dijital platform ITBXPLORE’UN lansmanı da yapılacak. ITB Berlin 2019’daki pandemiden önce, 181 ülkeden yaklaşık 10.000 katılımcı, 113.500 ticari ziyaretçi de dahil olmak üzere yaklaşık 160.000 ziyaretçiye ürün ve hizmetlerini sergilemişti.

CORENDON'DAN TURİZMCİLERE ITB DESTEĞİ

Corendon Air Lines, Antalya'dan ITB'ye gidecek turizmcilerin yolculuğunu kolaylaştıracak özel sefer yapacak. Uçak 6 Mart 2023 günü saat 11:15'te Antalya Havalimanından Berlin'e kalkacak ve 9 Mart 2023 günü saat 18'de Antalya'ye dönecek. Bilet fiyatları ise 199-299 EU olarak açıklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.