TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fethiye, İngiltere’den Gelen Turistlerle Parlıyor!

İngiltere’nin en büyük havayolu ve tur operatörü Jet2.com, 2024'te Dalaman’a uçan koltuk kapasitesini artırarak Fethiye turizmine katkı sağladı. Kampanya başarılı oldu ve 2025 için büyüme hedefleniyor. Fethiye turizmi 12 aya yayılmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 11:31
Kaynak: Airline Haber
Fethiye, İngiltere’den Gelen Turistlerle Parlıyor!

Başarıyla Sonuçlanan Ortaklık ve Artan Koltuk Kapasitesi

İngiltere’nin Dalaman’a turist taşıyan en büyük havayolu ve tur operatörü olan Jet2.com’un 2024 turizm sezonunda Dalaman’a uçan koltuk kapasitesini artırması, bölgeye olan ilgiyi artırdı. 15 Mart’tan 22 Kasım’a kadar süren uçuşlarla, Fethiye’nin turizm sezonunun uzamasına önemli katkılar sağlandı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Genel Sekreter Ezgi Tugay, Fethiye’ye gelen Jet2 Havalimanları ve Turizm Organizasyonları Genel Müdürü Jacob Bramley, YDA Dalaman Havalimanı Operasyonlar ve Gelirler Direktörü A. Orçun Songur, MTS Glob Türkiye Operasyonlar Müdürü Rahman Kale ve MTS Glob Ege Bölge Müdürü Tanju İçten ile 5 Eylül 2024 tarihinde FTSO’da bir araya geldi. Görüşmede, kampanyanın bir yıl sonundaki etkileri değerlendirildi.

Kampanya Başarıyla Sonuçlandı

Jet2 Havalimanları ve Turizm Organizasyonları Genel Müdürü Jacob Bramley, kampanyanın büyük bir başarıya imza attığını belirterek, “Kampanya sayesinde Jet2’nin bölgeye seyahat eden müşteri sayısında artış gözlemledik. 2025 turizm sezonu için daha fazla büyüme hedefliyoruz. İngiltere’nin en büyük havayolu ve Dalaman tur operatörü olarak, bu bölgeye daha fazla tatilci çekebilmek için ilişkilerimizi geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, kampanyanın etkilerini rakamlarla doğrulayarak, “Jet2.com ve Jet2holidays ile yürüttüğümüz tanıtım çalışmaları ve uçuş sayısındaki artış, Fethiye turizmine büyük katkı sağladı. Koltuk kapasitesindeki yüzde 13’lük artış ve 10 milyondan fazla kişiye ulaşan tanıtımlar, hedeflerimize ulaştığımızı gösteriyor. Turizm sezonunun uzaması konusundaki başarımız da bu çalışmaların bir sonucu” şeklinde konuştu.

Turizmin 12 Aya Yayılması Hedefi

Başkan Çıralı, Fethiye’de turizmin 12 aya yayılması hedefinin artık bir gerçeklik haline geldiğini belirtti. “Güçlenen turizm altyapımız bu hedefe ulaşmamızda önemli bir katkı sağlıyor. Jet2.com ve Jet2holidays ile yaptığımız iş birliği, bu hedefin gerçekçiliğini gözler önüne seriyor. Kampanyanın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye ekledi.

Fethiye’nin tanıtımını ve turizm sektöründeki gelişmeleri destekleyen bu başarılı kampanya, bölgenin uluslararası turizm pazarındaki görünürlüğünü artırmaya devam edecek.fe

Kaynak: Airline Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.