TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Kirman Otelleri olarak 2023 sezonuna çok iyi hazırlandık'

Kirman Belazur Satış ve Pazarlama Direktörü Derya Tunçkıran: '2023 Turizm Sezonuna 6 otelimizle birlikte çok iyi hazırlandık.' dedi

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
'Kirman Otelleri olarak 2023 sezonuna çok iyi hazırlandık'

Avrupa ve Almanya pazarında tanınan Kirman Belazur otelinin satış ve pazarlama direktörü Derya Tunçkıran: '2023 Turizm Sezonuna 6 otelimizle birlikte çok iyi hazırlandık' dedi. ITB Berlin Fuarı'nda Aşkın Koç'un sorularını yanıtlayan Tunçkıran, 6 oteliyle sezona hazır olduklarını ifade etti.

Aşkın Koç: Derya Hanım, Antalya’dan sonra sizinle ITB Berlin’de de görüştük. Fuar nasıl geçiyor?

Derya Tunçkıran: Tourism Journal haber sitenizin, sektöre hayırlı olmasını diliyorum. Uzun zamandır bu fuarı bekliyorduk. Partnerlerimizi görmemiz ve Türkiye olarak yerimizi almamız açısından gayet verimli bir fuar olduğunu söyleyebilirim. Kirman otelleri olarak biz Almanya'da tanınan bir markayız ve bu bilinirliğimizi devam ettirmek üzere de stantlarımızda yerimizi aldık.

Aşkın Koç: Sizi biliyoruz otelinizin iyi bir mutfağı var, iyi bir görselliği var. İyi bir aile oteli olduğunuzu biliyoruz. 2023 Turizm sezonuna nasıl hazırlandınız, nasıl bir altyapınız var?

Derya Tunçkıran: Kirman Signature adı altında özel bir konseptimiz var. Bunların altında da çeşitli konseptlerimiz var. Ama en önemlisi yiyecek-içecek konseptimiz. Kirman Belazur’da ‘Canlı Mutfak’ konseptimizle hizmet veriyoruz. Bununla beraber çocuklu aileler için de özel hizmetlerimiz var. Odalarına gönderdiğimiz set-up’lardan, mini kulübümüze, karşılama hizmetimize, çocuklara özel ahçı ve restoranlarımıza kadar çok çeşitli konseptlerimiz var. Eğlence konusunda da iddialıyız. Kirman Belazur’da çok özel bir arenamız var. Çeşitli show grupları ve özel konserlerimiz olacak. Biz konseptimizi her sene geliştirerek devam ediyoruz. Bütün portallarda misafir memnuniyet oranımız çok üst sıralarda. 2023’te bunu korumayı ve daha üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz, sezona çok iyi hazırlandık.

Kirman zaten 6 oteli olan bir aile şirketi. Kirman Signature konseptimiz bizim 6 otelimiz için de geçerli ve bu konsepti hepimiz gerçekten çok güzel uyguluyoruz. Kirman Belazur geçen sene renovasyondan geçti. Bununla beraber içeriye eklediğimiz outletlerimiz gerçekten otelin çehresini değiştirdi. Side ve Okurcular otellerimizde de bu sene renovasyonumuz devam ediyor. Biz yine 6 otel olarak güçlü bir şekilde Avrupa pazarında ve tüm diğer pazarlarda olmaya devam edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.