TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

QM Awards 2 Ağustos'ta gerçekleşecek

Türkiye’nin en kapsamlı turizm ödülleri, “Quality Management Awards” - Kalite Yönetim Ödülleri; 14. kez sahipleriyle buluşmak için gün sayıyor. 4 sonra gerçekleşecek olan gala gecesinde ödüller sahiplerini bulacak. Turizm dünyasının merakla beklediği QM Awards Ödül Töreni’nde bu sene büyük bir heyecan daha yaşanacak. GM Dergi’nin 20. yaşı bu anlamlı gecede Türk turizminin tüm oyuncularıyla birlikte coşkuyla kutlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2024 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
QM Awards 2 Ağustos'ta gerçekleşecek

QM AWARDS 14 YILDIR ZİRVEYİ ÖDÜLLENDİRİYOR

QM Awards 14’üncü kez Türk turizmine katkı sağlayan markaları ödüllendiriyor. “Quality is the Light” sloganıyla bu yıl kalitenin turizmin ışığı olduğunu vurgulayan QM, turizm sektörünün gelişimi için çaba sarf eden, markalaşan, vizyoner, sürdürülebilir yönetimi ile öne çıkan ve Türk turizmini temsil eden turizm aktörlerini buluşturuyor. 11 dalda 64 farklı kategoride yapılan oylamaların sonucunda kazananlar, bu görkemli gecede ödüllerine kavuşacak.

GM DERGİ 20 YAŞINDA!

GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen QM Awards bu yıl anlamlı bir kutlamaya da ev sahipliği yapacak. QM Awards, 20 yıl önce GM Dergi’nin ilk toplantısının yapıldığı yer olan Mirage Park Resort’ta yapılacak. 20 yıldır turizm sektörünün nabzını tutan, Türk turizminin en uzun soluklu yayını olan GM Dergi’nin doğuşu bu yıl QM Awards’ta kutlanacak. 

BU YILKİ SLOGAN: "QUALITY IS THE LIGHT"

QM Awards, bu yıl “Quality is the Light” sloganıyla kaliteye dikkat çekiyor. Kalitenin başarıya giden yolu aydınlatan önemini ve kalitenin mutlaka fark edileceğini temsil eden bu slogan Türk turizmine ilham veren davetlileri QM Awards’ta buluşturacak. 

11 DALDA 64 FARKLI KATEGORİDE ÖDÜL

QM Awards, 11 dalda 64 farklı kategoride ödüller vererek sektördeki en iyileri belirleyecek. Geçen yıl 110 bin turizm profesyonelinin oylama sayfasını ziyareti ile belirlenen ödüller, bu yıl da heyecan verici bir yarışın ardından sahiplerini bulacak. Sadece “en iyiler” QM ödüllerinin sahibi olacak.

GALA GECESİ: 2 AĞUSTOS 2024

Bu özel gece, 2 Ağustos 2024 tarihinde GM Dergi için tarihi öneme sahip olan Mirage Park Resort'ta gerçekleştirilecek. Bu anlamlı gecede birlik ve beraberlik ruhu tazelenecek. Oylamaya katılan tüm markaların başarısı ve Türk turizminin ortak gücü coşkuyla kutlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.