TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’nin en prestijli otelleri iyilik yarışında

Türkiye'nin en prestijli otelleri, ülkenin en zor zamanında ticari kaygıları bir yana iterek depremzedelere kucak açtı. Birçok otel zinciri ücretsiz konuklama imkanı sağladıkları tesisleri açma yarışına girdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2023 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Türkiye’nin en prestijli otelleri iyilik yarışında

Türkiye'yi yasa boğan depremle birlikte, konuklama sorunu ortaya çıkan on binlerce yurttaşımız için türkiye'nin en prestijli otelleri seferber oldu.

Adeta iyilik yarışına giren otel zincirleri depremzedeleri konaklatacakları tesislerini açıklamaya başladı.

Grand İstanbul Küçükyalı, Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres, Elite World Grand Sapanca ve Elite World Comfy İstanbul. "Zor günleri tek yürek el ele birlikte dayanışma ile aşacağız" diyen Titanic Hotels'in depremzedelere açtığı otellerin listesi de şöyle:

Titanic Luxury Collection Bodrum, Titanic Business Kartal, Titanic City Taksim, Titanic Port Bakırköy, Titanic Comfort Şişli ve Titanic Anadolu Gebze.

NG Hotels zinciri altındaki NG Sapanca Oteli de depremzedelere hizmet verenler arasında. Barut Hotels ise Antalya'daki TUI BLUE Barut Andız otelinin 90 odasını depremzedelere tahsis ediyor.

Ceylan İşletme A.Ş. bünyesinde bulunan Sherwood Hotels de depremzedelere açılanlar arasında. Antalya'nın önemli ulusal markalarından biri olan su markası Ceysu'nun sahibi olan Ceylan İşletme A.Ş, ayrıca su ve temel ihtiyaç malzemesi yüklü 120 TIR'ı deprem bölgesine sevk etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.