TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye'nin öncü turizm acenteleri Ardahan'da

Türkiye’nin öncü seyahat acentelerinin Yönetim Kurulu Başkanları ve Genel Müdürleri Ardahan’a ‘İnfo Gezisi’ programı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2023 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2023 09:15
Kaynak: Ardahan Haber
Türkiye'nin öncü turizm acenteleri Ardahan'da

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan’ın doğal, kültürel ve sosyal turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla ardahan Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘İnfo Gezisi’ etkinliğine katılmak üzere Ardahan’a gelen Türkiye’nin öncü seyahat acentelerinin Yönetim Kurulu Başkanları ve Genel Müdürleri ile Tarihi Kongre Binası’nda bir araya geldi.

Acente yetkilileri ile Ardahan üzerine detaylı bir sohbet gerçekleştirerek Ardahan’ın turizm potansiyelini anlatan Vali Çiçek, bu potansiyelin aktif turizme kazandırılması ve Ardahan’ın turların varış güzergahına dahil edilmesi noktasında seyahat acentelerinin burayı keşfetmesini önemsediklerini söyledi.

Vali Çiçek ayrıca, üç gün sürecek olan ‘İnfo Gezi’ etkinliğinin; ilimizin turizm potansiyelinin keşfedilmesinin yanı sıra, ilimizin öncelikleri arasında olan Doğu Ekspres Treni turlarına Ardahan’ın eklenmesi ve konaklamalı turların başlatılması içinde bir başlangıç olabileceğini belirterek acente yetkililerine ilimize geldikleri için teşekkür etti.

Acente yetkilileri, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinatörlüğünde üç gün boyunca ilimizin tarihi turistik yerleri ile, turizme açık tesisleri ve sosyal mekanları gezecek.

Kaynak: Ardahan Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.