TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEDEMAN EFSANESİ 11 YIL ARADAN SONRA YENİDEN ANTALYA’DA

Yazının Giriş Tarihi: 27.05.2024 17:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 17:56

OLİMPOS’A YASLANAN DEDEMAN, AFRODİT’İN YÜZDÜĞÜ MAVİLİKLERİ SELAMLIYOR

Türk turizminin başkenti Antalya’nın doğası, tarihi ve huzur dolu atmosferiyle büyülü bölgesi Olimpos’ta Dedeman Hotels & Resorts International kapılarını misafirlerine açtı. Yunan mitolojisinin ikonik yerlerinden ve “Tanrıların Dağı” olarak bilinen Olimpos’ta ülkemiz için önemli bir yatırım olan Dedeman Hotels & Resorts International, sağlık hizmetlerini de içine alan çok yönlü bir konsept sunmaya başladı. Aşk ve Güzellik Tanrıçası Afrodit’in yüzdüğü mavilikleri selamlayan Dedeman Hotels & Resorts International, değişik büyüklükteki geniş süit odaları ve villa seçenekleriyle farklı konaklama beklentilerine yanıt veriyor. Dedeman misafirperverliğinin 11 yıl aradan sonra yeniden Antalya’ya gelmesi hiç kuşkusuz ve bölgemiz turizminde güçlü bir heyecan ve sinerji yarattı.

Resort turizmine eğlence ve sağlık odaklı yeni bir yaklaşım kazandıran Dedeman Olympos Health Resort; villa seçenekleri dahil 10 farklı tipte 202 oda, 800 yatak kapasitesine sahip. 3’ü alakart olmak üzere 4 restoranı, 24 saat hizmet veren Myra Lounge’ı, Lymra Pool Bar, Colosseum Bar, Simena Snack Bar’ı, Solyma Corner alanları bulunduran tesis; Türk hamamı, saunası ve SPA merkezi ile misafirlerinin tüm beklentilerine hitap eden bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Antalya Kemer-Kumluca mevkiinde, Olympos Antik Kenti'ne 7, Kemer şehir merkezine 40 kilometre uzaklıkta yer alan bu muhteşem tesis, pavilyon konsepti ile sıra dışı bir tatil atmosferi sunarken, 40 bin metrekarelik geniş alana yayılan spor ve eğlence merkezi, minik misafirler için Oly Kids Club’ı ve bünyesindeki kliniğiyle çeşitli sağlık hizmetleri de veriyor.

Yemyeşil Beydağları’na yaslanan Dedeman Olympos Health Resort’un açılış töreninde Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi ile Başakkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve otelin mülk sahibi Ramazan Başak, mükemmel ev sahipliği yaptı. Türk turizmi için çok değerli olan bu isimleri Antalya’ya kazandırdıkları tesis, yarattıkları değerler ve istihdama katkılarından dolayı kutluyor, tebrik ediyorum.

Çok sayıda davetlinin katıldığı Dedeman Olympos Health Resort açılış etkinliğinde ise acenteler, tüm otel satış ekipleri ve iş ortakları için Olympos bölgesinin muhteşem koylarından bir rota oluşturularak tekne turu yapıldı. Mavinin her tonunun deneyimlendiği bu keyifli gezi, yaza merhaba niteliğinde bir etkinlik olarak hafızalara kazındı. Aynı günün akşamında ise açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Dedeman usta şeflerinin imzası niteliğini taşıyan tariflerinden oluşan akşam yemeği ve canlı müzik eşliğinde devam eden etkinlik çok keyifliydi. Ünlü astrolog Hande Kazanova ile astroloji söyleşisi de açılışa ayrı bir renk kattı.

Hepimiz biliyoruz ki turizm, ülkemiz ekonomisi için çok önemli bir gelir kaynağı… Son yıllarda ekonomik krizlere rağmen yatırımların devam etmesi, ülkemiz turizminin potansiyelini daha ileriye taşımamız açısından büyük önem taşıyor. Bu pencereden baktığımızda, cesaret ve vizyonla kararlılıkla ilerleyen Dedeman markası, gözbebeğimiz Antalya’ya dünya turizmindeki marka değerini artıran bir pırlanta kazandırdı. Bu tesisin şehrimize ve ülkemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.