TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EKONOMİNİN AMİRAL GEMİSİ TURİZM...

Yazının Giriş Tarihi: 09.01.2024 11:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 11:41

Hoşgeldin 2024, yeni umutlar, yeni güzellikler ve tabii ki yeni destinasyonlar. Kısacası YENİ, YENİ ve baştan sona YENİLİKLER...30 yıldır bizzat çalışmalarımla içinde bulunduğum bu lokomotif sektör öyle yavaş yavaş değil ani hızlanmalarla vites büyütmeye ve güvenli manevralarla yeni hedeflere doğru koşmaya başladı.

Evvelden mevcutları korumak ve sonra yenilikler yapmak düsturu ile hareket edenler artık üst üste koyarak, yenilenmenin yanısıra yenilikleri kendi bünyesinde yaratarak yeni mevcudiyetini tescil ettirmek zorundalar. Eskiden aslanın ağzından almaya çalıştığımız ekmeği değil bir tek buğday tanesinin ne kadar değerli olduğunu söyleyenlerin ayakta kaldığı TURİZM ARENASI'nda hizmetler kadar hepimiz bireysel olarak kendimizi de yenilemek zorundayız.

FİKİR ÜRETMEK

''Önce İNSAN'' diyen işletmelerin içinde ''Fikir üreten İNSAN'' faktörüne önem veren yönetimler daha iyi, daha verimli ve daha kalıcı sunumlarla hemen göz alırken atıl yatırımlara değil sürdürülebilir niceliklere ve niteliklere kafa yormaya başladılar. Turizm sektörü ; ''SEZON'' anlayışı ile değil ''SEZONLAR'' anlayışı ile her mevsim hareket edebilen, iç ve dış dinamiklerini her an revize edebilen, bünye içinde ve dışında ''FİKİR ÜRETEN'' kişi ve gruplarla işbirliğine temel değerler olarak önem veren yöneticiler sayesinde her yıl daha da gelişmelidir. ''TATİLDEN ziyade TATİL (+) yani ''HOLIDAY PLUS'' konuşulmalıdır.

HARMONİ

Farklı kültürlerden bir çok dünya insanını bir araya getiren, bu vesileyle maddi ve manevi alışverişlere imkan tanıyan, sadece döviz girdileri ile değil mental zenginlikleri de beraberinde getiren TURİZM için sadece sektör bazında değil vatandaş olarak hepimiz çevremizi temiz tutarak, yol göstererek ve yardımlaşarak el birliği ile katkı koymalıyız. Bu anlamda önemli rol alacak olan  Otellerimiz, Cazibe Merkezlerimiz, Belediyelerimiz, STK ve Odalarımız ile her zaman olduğu gibi yakın temaslarımızla birlikte çalışmalarımız ve elbette ki PROFESYONEL DOKUNUŞLARIMIZ için ekip olarak biz hazırız.

2024 yılında ekonominin amiral gemisi olan Türkiye Turizmininin marka değerini ve itibarını daha da yükseltmek için sizler de hazırsanız hepimize güvenli, sağlıklı, hayırlı ve bol kazançlı bir yolculuk diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.