TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet İllez: 'Deprem nedeniyle yaşanan çekinceleri yok etmek istiyoruz."

ITB Berlin Fuarı'na katılan Miracle Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet İllez: Fuarda Antalya'nın deprem bölgesinde olmadığını ve deprem nedeniyle yaşanan çekinceleri yok etmek istiyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2023 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2023 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Ahmet İllez: 'Deprem nedeniyle yaşanan çekinceleri yok etmek istiyoruz."

4 Yıllık aranın ardından 54. kez bu sene kapılarını açan ITB Berlin Fuarı'na ülkemizden önemli turizm markaları katıldı. Uluslararası pazarlarda bilinen, Avrupa'da önemli pazar payına sahip olan Miracle Otel de ITB Berlin Fuarı'nda yerini aldı.

Fuarda, otelin Genel Müdürü Ahmet İllez ve Gökçen Şahin Öz sitemizin kurucu ortağı Aşkın Koç'la biraraya geldi.

Ahmet İllez Aşkın Koç'a şunları söyledi: "Şu an geldik fuara. Deprem nedeniyle son zamanlarda ufak tefek iptaller aldık. Sektörde özellikle futbol kampları ve kongre turizminde iptaller yaşandı. Maalesef müşterilerde çekince ve bilgi eksikliği var. Bizler Antalya'nın deprem bölgesinde olmadığıyla ilgili uzmanlardan görüşler aldık. Burada bu bilgileri paylaşacağız ve çekinceleri yok etmek için elimizden geleni yapacağız. Sektörde Mart ve Nisan ayı biraz zayıf geçebilir ama Mayıs'ta sektör kendini toparlar." dedi.

MÖN İnşaat ve Ticaret Ltd. şirketi tarafından 2005 yılında Türk turizmine kazandırılan Miracle Resort Hotel Otel tatilcilerin sevdiği iyi bir aile oteli olma özelliği taşıyor. Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde denize sıfır konumda hizmet veren otelde “Her Şey Dahil Ultra Konsepti" uygulanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.