TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ela Excellence Resort Belek, Michelin yıldızlı şefleri ağırlıyor

Sunduğu üstün hizmet kalitesi ve sağladığı müşteri memnuniyetini uluslararası ödüllerle taçlandırarak ‘Dünyanın En İyi Oteli’ seçilen Ela Excellence Resort Belek’te olağanüstü yetenek ve yaratıcılığa sahip Michelin yıldızlı şeflerin menü sunum programı başladı. 

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Ela Excellence Resort Belek, Michelin yıldızlı şefleri ağırlıyor

10-12 Temmuz’da Şef Julien Hennote’un sunumuyla başlayan etkinlik, 18-20 Temmuz’da Şef Franckelie Laloum’un ziyafetiyle devam etti. Ela Excellence Resort Belek, eylül ayına kadar devam edecek programda Michelin yıldızlı 7 şefin eşsiz menüleriyle misafirlerini ağırlayacak. Uzak Doğu’ya Fransız mutfağını tanıtan şef: Franckelie Laloum. 

Ela Excellence Resort Belek’in Şef Programı’ndaki ikinci isim olan Michelin yıldızlı Şef Franckelie Laloum, Ela Excellence Resort Belek Executive Şef Şevket Gökçen’in ev sahipliğinde 18-20 Temmuz tarihleri arasında menü sunumunu gerçekleştirdi. 

25 yılı aşkın mutfak kariyerinde Michelin yıldızlı restoranlarda çalışan Şef Franckelie Laloum, 2011 yılında Şangay’da yer alan ‘Shanghai’s Jade’ restoranında göreve başladı. Laloum’un 2014 yılına kadar çalıştığı restoran, 2013’te “Asya’nın En İyi 50 Restoranı” arasında gösterildi. Ardından Tokyo’da yer alan Azure 45 restoranında ‘Executive Şef’ olan Laloum, burada ilk Michelin yıldızını kazandı. 2019 yılında Hong Kong’ta açtığı Lousie adlı restoranla, altı ayda Michelin yıldızı kazanmayı başaran Şef Franckelie Laloum, Fransız mutfağının Uzak Doğu’daki en iyi temsilcileri arasında gösteriliyor. 

 Üst düzey gastronomi deneyimi 
İngiltere’nin önde gelen tur operatörlerinden Jet2Holidays’in değerlendirmesinde “Üstün Hizmet Kalitesi” ödülünü kazanan, TUI Global Hotel Awards’ta “TUI Global Hotel Awards’ta ‘2024 Kalite Birincisi Ödülü” ile farkını tescilleyen, son olarak global tur operatörü Coral Travel’in dünya genelinde çalıştığı 6 bin 49 otel arasındaki yarışmada misafir oylarıyla “Dünyanın En İyi Oteli” seçilen Ela Excellence Resort Belek, Michelin Yıldızlı Şefler Programı’nda toplam 7 şefi ağırlayacak. Şef Julien Hennote ve Şef Franckelie Laloum’un ardından Şef Jean Philippe Borro, 1-3 Ağustos; Şef Julien Lefebvre, 8-10 Ağustos; Şef Fabrice Giraud, 15-17 Ağustos; Şef Michel Portos, 30 Ağustos -1 Eylül ve son olarak Şef Gregory Mirer 7-9 Eylül tarihlerinde Ela Excellence Resort Belek misafirleriyle buluşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.