TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En çok depremzede ağırlayan Antalyalı turizmcilere teşekkür ederim

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB)’un geleneksel Mart ayı buluşmasında konuşan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, depremzedelere verdiği destek nedeniyle Antalyalı turizmcilere teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2023 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2023 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
En çok depremzede ağırlayan Antalyalı turizmcilere teşekkür ederim

Antalya bölgesindeki turizmcileri bir araya getiren geleneksel AKTOB yemeği bugün Limak Lara Otel’de gerçekleşti. Yemeğe ev sahipliği yapan AKTOB Başkanı ve TGA basın sözcüsü Kaan Kaşif Kavaloğlu turizm sektörüyle ilgili veriler paylaştı.

Şu an sadece 10 binin altında depremzede kaldı

Kavaloğlu: “Deprem, son yüzyılda başımıza gelmiş en büyük trajediydi. Biz turizmciler depremden zarar gören 11 ilin 12.si gibi davrandık ve o şekilde depremzedelere destek olmaya çalıştık. 83 Bin depremzedeye ev sahipliği yaptık. Emeği geçen herkese, vefakar ve cefakar turizmcilerimize özel olarak teşekkür ediyorum. Antalya Valimiz Ersin Yazıcı’ya da ayrıca teşekkür ederim” dedi. Kavaloğlu şu an Antalya’da sadece 10 binin altında depremzede kaldığını da ifade etti.

Dünyanın en iyi turizm hizmeti Türkiye’de ve Antalya’da

AKTOB’un yemeğinde söz alan Antalya Valisi Ersin Yazıcı’da şunları söyledi: “Ülkemizin yaşadığı bu büyük deprem felaketinde Antalyalı turizmciler büyük destek verdi. Bugün buraya turizmcilere teşekkür etmek için özel olarak geldim. Depremzedelere en çok destek veren illerden biri Antalya oldu. Bu da sizin sayenizde gerçekleşti. Geleneklerimize uygun misafirperverlik anlayışıyla, sorunsuz olarak 80 binden fazla depremzedeyi en şekilde ağırlayan siz değerli turizmcilere teşekkür ederim. Turizmde rakamlar iyiye gidiyor, daha da iyi olacak. Dünyanın en iyi turizm hizmeti, Türkiye’de ve Antalya’da veriliyor. Bu şekilde çalışmaya devam ettiğiniz sürece sektör daha da iyi yerlere gelecektir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.