TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FSUMMIT, 20-21 Mart 2023 tarihlerinde Antalya’da

III. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT 20-21 Mart 2023 tarihlerinde Antalya’da NEST Congress & Exhibition Center’da gerçekleşecek

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2023 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2023 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
FSUMMIT, 20-21 Mart 2023 tarihlerinde Antalya’da

Turizm, Gastronomi ve Ağırlama sektörü etkinliklerinden III. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT, 20-21 Mart 2023 tarihlerinde Antalya’da NEST Congress & Exhibition Center’da kapılarını açıyor.

Bu sene “HEP BİRLİKTE: DESTİNASYON & MARKALAŞMA” teması çerçevesinde şekillenecek olan III. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT; Turizm ve Gastronomi Sektörünün ulusal ve uluslarararası arenada gelişimini desteklemek, turizm ve gastronomi turizminin geleceğinin tasarlanmasına katkıda bulunmak ve ülkemizin destinasyon olarak markalaşmasında gastronomi turizminde destinasyon çekicilik unsurunu ön plana çıkarmak amacıyla gerçekleşiyor.

Ulusal ve uluslararası HORECA Sektörünü, turizm ve ağırlama sektörünün yatırımcılarını, otel ve restaurantların üst düzey yöneticilerini, gastronomi profesyonellerini, F&B direktörlerini, satın alma müdürlerini, şefleri, gastronomi yazarlarını, gastronomi ve turizm endüstrisinin destekçilerini, seyahat acentelerini, marin turizmi profesyonellerini ve sektöre değer katan birçok isim zirvede bir araya gelecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.