TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Limak Cyprus'ta Müzik Ziyafeti: Kubat, Mustafa Keser, Gülben Ergen!

Sonbaharda hem rahatlatıcı bir tatil hem de keşfetmeye değer bir destinasyon olarak öne çıkan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) en büyük ve en lüks otelleri arasında ilk sıralarda yer alan Limak Cyprus Deluxe Hotel, Eylül ve Ekim aylarında birbirinden ünlü sanatçıları misafirleriyle buluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Limak Cyprus'ta Müzik Ziyafeti: Kubat, Mustafa Keser, Gülben Ergen!

14 Eylül’de Kubat sahne alacak

Geleneksel Türk halk müziğini modern dokunuşlarla birleştiren güçlü sesiyle tanınan Kubat, 14 Eylül gecesi Limak Cyprus Deluxe Hotel’de sahne alacak. Müzik kariyerinde geleneksel halk ezgilerini modern aranjmanlarla yeniden yorumlayarak geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Kubat, “Al Ömrümü”, “Gönül Dağı”, “Yâre Gideyim”, “Dağlar Dağlar” ve “Yar Yarası “şarkıları ile gönüllerde taht kuran eserleri yorumlayacak.

12 Ekim’de Mustafa Keser konser verecek

Türk sanat müziği ile özdeşleşmiş sanatçılardan Mustafa Keser, 12 Ekim’de Limak Cyprus Deluxe Hotel’de müzik severlerle buluşacak. Kendine has üslubu, güçlü sesi ve klasik eserlere getirdiği özgün yorumlarla dikkati çeken Mustafa Keser, "Fikrimin İnce Gülü", "Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim", ve "Hancı" gibi eserleri ile Türk sanat müziğinin en güzel örneklerini seslendirecek.

26 Ekim’de Gülben Ergen müzik ziyafeti sunacak

Çok yönlü kariyeri ve toplum üzerindeki etkisiyle Türkiye'nin sevilen ve saygı duyulan sanatçılarından Gülben Ergen, 26 Ekim’de Limak Cyprus Deluxe Hotel’in misafirlerine müzik ziyafeti sunacak. Pop müziğin ritmik şarkılarından duygusal baladlara kadar geniş bir repertuvara sahip olan Gülben Ergen, “Giden Günlerim Oldu", "Uçacaksın" ve "Yalnızlık" gibi hitleri canlı performansında seslendirirken cover şarkılarla da her yaştan müziksevere hitap edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.