TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NG Otel 2024 World Luxury Awards’ta ödül aldı

2024 World Luxury Awards'ın açıklanan sonuçlarına göre NG Hotels, NG Sapanca, NG Enjoy, NG Afyon ve NG Phaselis Bay otelleri ile toplamda 12 ödül kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
NG Otel 2024 World Luxury Awards’ta ödül aldı

Dünyanın en prestijli turizm ödüllerinden biri olan World Luxury Awards, otelleri deneyimleyen misafirlerin değerlendirmeleriyle dünya genelindeki en lüks otelleri belirliyor. 2024 ödüllerinde NG Hotels, çeşitli kategorilerde ödüllere layık görüldü. 

NG Afyon, “Dünyanın En İyi Termal Otel SPA’sı” olarak 2 ödül, NG Enjoy, “Avrupa’nın En İyi SPA Oteli” olarak 3 ödül, NG Sapanca, “Avrupa’nın En İyi Wellness SPA’sı” olarak 2 ödül, NG Phaselis Bay, “Avrupa’nın En İyi Aile Oteli” olarak 5 ödüle layık bulundu. 

“ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ

19 Ekim 2024 tarihinde Kuzey İrlanda’daki Galgorm Resort’ta düzenlenen törende, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür ve NG Phaselis Bay Genel Müdürü Cenker Yılmaz hazır bulundu. 

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, ödüllere ilişkin açıklamasında şu sözleri kaydetti:

“Toplamda 12 ayrı ödül almanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizi oylarıyla destekleyen tüm misafirlerimize, bu başarıya ulaşmamızda emeği geçen değerli ekip arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Misafirlerimizin memnuniyetini en öncelikli hedefimiz olarak belirledik ve bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin turizm sektörüne katkı sağlamaktan gurur duyuyor, daha birçok başarıya imza atacağımıza inanıyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.