TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Profesyonel Turizm Yöneticileri 22 Eylül'de Lara'da Buluşuyor

Turizm sektöründe faaliyet gösteren yöneticileri, profesyonelleri ve akademisyenleri bir araya getiren Profesyonel Turizm Yöneticileri Platformu’nun geleneksel kahvaltı etkinliği 22 Eylül Pazar günü Antalya’nın en popüler destinasyonlarından Lara’da gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Profesyonel Turizm Yöneticileri 22 Eylül'de Lara'da Buluşuyor

Turizm sektöründeki bilgi paylaşımını artırmak, sektördeki güncel gelişmeleri ve sorunları tartışmak, iş birliği olanakları yaratmak ve sektörün genel anlamda profesyonelleşmesine katkıda bulunmak amacıyla Güngör Gürel liderliğinde kurulan Profesyonel Turizm Yöneticileri Platformu’nun geleneksel kahvaltı etkinliğinde 2024 yılı turizm sezonunun değerlendirmesi yapılacak, geleceğe yönelik beklentiler, öncelikli sorunlara yönelik çözüm önerileri ve talepler değerlendirilecek.

Fener Restaurant’taki etkinlikte Profesyonel Turizm Yöneticileri dostluklarını pekiştirecek

Türkiye turizm sektörünün gelişmesi ve dünya çapında rekabet edebilir bir konuma gelmesi için kritik bir yapı olarak hizmet veren Profesyonel Turizm Yöneticileri Platformu’nun Kurucusu Güngör Gürel, “22 Eylül Pazar günü Fener Restaurant’ta geleneksel kahvaltı etkinliğimizde bir araya geleceğiz. Özenle hazırlıklarını yaptığımız bu programda üyelerimiz, yorgunluk atıp dostluklarını pekiştirirken sürdürülebilirlik ve rekabet gücünü artırma konularında istişarelerde bulunacaklar. 2024 yılı turizm sezonunun değerlendirmesi yapacağımız etkinliğimizde yeşil pasaport ile ilgili TBMM’ye sunulması planlanan kanun teklifinde birçok ülkeye vizesiz seyahat imkânı sağlayan uygulamadan yararlanacak meslek grupları arasında turizmcilerin de yer almasına yönelik gerekliliği vurgulayacağız.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.