TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rıza Perçin: Haksız rekabete izin vermemek için çalışıyoruz

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği TÜRSAB Akdeniz Bölge Başkanı Rıza Perçin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dün Antalya'nın Kaleiçi Bölgesindeki Seyahat Acentelerini Ziyaret Etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2023 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2023 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Rıza Perçin: Haksız rekabete izin vermemek için çalışıyoruz

Heyet, ziyaret sırasında 40 aşkın işletmeye giderek seyahat acentelerinin karşılaştığı zorlukları ve beklentilerini dinledi.

TÜRSAB Akdeniz Bölge Başkanı Rıza Perçin, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Seyahat endüstrisi ülkemizin turizm potansiyeli açısından büyük öneme sahip. Bölgemiz ise dünyaca ünlü bir turizm merkezi. Bu nedenle sektör temsilcilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Bugün de Kaleiçi'ndeki seyahat acentelerini ve çevredeki turizm işletmelerini ziyaret ederek sektör temsilcilerimizle buluşup yoğun geçen sezonu değerlendirdik” dedi.

İşi ve faaliyet alanı turizm acentesi olanlar bizim işimizi yapabilir.

Perçin; “Sektör temsilcileriyle yakın iş birliği içinde olmak büyük önem taşıyor. Seyahat acentelerinin sektördeki rolü ve sorumlulukları çok büyük. Çözüm odaklı çalışmalar sektörün geleceği için çok önemli. Bu ziyaret, TÜRSAB'ın bölge turizmi üzerindeki etkisini ve sektörün gelişimi için attığı adımları gösteren bir örnek. TÜRSAB olarak Türkiye'nin turizm sektörünün büyümesini desteklemek ve seyahat acentelerinin faaliyetlerini desteklemek amacıyla yoğun çaba gösteriyoruz. İşi ve faaliyet alanı turizm acentesi olanlar bizim işimizi yapabilir. Belgesi olmayanları, kaçak faaliyet gösterenleri ilgili kurumlara bildirip gerekeni yapıyoruz. Haksız rekabete izin vermemek adına kaçak çalışan, belgesi olmayan kişi ve kuruluşların takipçisi olarak, haksız rekabete izin vermeyeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.