TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatil planı yapanlara öneri, erken rezervasyon

Şubat ayında tatil fiyatları artacak, güvenilir acentalardan erken rezervasyonla tatil almak kazançlı

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2022 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2022 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Tatil planı yapanlara öneri, erken rezervasyon

Turizmciler, önümüzdeki sene yaz tatili planı yapanlara erken rezervasyon öneriyor. Özellikle yerli turistler şu dönem erken rezervasyona yoğun ilgi gösteriyor.

Tatilcilere sahtekarlıkların önüne geçmek için erken rezervasyon ödemelerini yapmadan, çalıştıkları firmanın güvenilirliğini araştırmaları öneriliyor. Tatile gideceği otele de rezervasyonu teyit edebilirler. Ayrıca erken rezervasyon iptal sigortası var. Tatilciler bu sigortadan yararlanırlarsa tatillerine gitmeden 3 gün kalıncaya kadar sigorta bedeli karşılığında ödemesini yaptıkları tüm ücreti geri alabiliyorlar.

ŞUBAT AYINDA CİDDİ BİR ZAM BEKLENİYOR

Otel yatırımcıları girdi maliyetlerinin artması nedeniyle, Şubat ayında zamlı fiyatları açıklamaya hazırlanıyor. Artan maliyetler karşısında geliri enflasyon karşısında eriyen yerli turistin ise tatil için tek çaresi erken rezervasyon. Oteller ve tur şirketleri erken rezervasyon için tüketiciye cazip fiyatlar ve ödeme şartları sunuyor.

AVRUPALILAR DA ERKEN REZERVASYON PEŞİNDE

Uzun zamandır tatil yapamayan Avrupalı turistler de, EURO-USD karşısında eriyen Türk Lirası avantajından faydalanmak için erken rezervasyona ilgi gösteriyor. Turizmciler özellikle yaz sezonunda ciddi bir taleple karşılaşacağını düşünüyor.Tüketicinin istediği bölgeden, istediği oteli seçebilmesi, yer bulabilmesi ve uygun fiyattan faydalanabilmesi için erken rezervasyonu tavsiye ediyorlar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.