TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti ve çok önemli bir Galibiyet ile Başladı Avrupa Şampiyonasına.

Yazının Giriş Tarihi: 19.06.2024 10:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.06.2024 10:52

Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası'na üç puanla başladı. Ay-Yıldızlılar son derece çekişmeli geçen maçta Gürcistan'ı 3-1 yendi.

Almanya'da yapılan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'nda mücadele eden Türkiye, gruptaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti.

Turnuvanın şu ana dek en heyecanlı ve çekişmeli karşılaşmasında Türkiye adına golleri 25. dakikada Mert Müldür mükemmel bir Vole ile topu ağlara astı, 65. dakikada Arda Güler kendine has marka Gollerine yenisi ekledi ve Olağanüstü bir vuruşla bizi tekrar öne geçirdi, Defansımızın kritik müdehaleleri o dakikalarda şansında yanımızda olması ile ve 90+7. dakikada Kerem Aktürkoğlu Kalesini duran topta son saniyelerde boşaltan kalecinin yetişemediği pozisyonda son noktayı koydu ve Skor 3 : 1 oldu. Gürcistan'ın tek golü ise 32. dakikada Mikautadze'den geldi.

Maçın oynandığı Dortmund kentinde gün boyu yağan yağmur nedeniyle, Signal Iduna Park'ın zorlu zemininde oynanan müsabakada her iki takım çok sayıda gol pozisyonuna girerken, her iki takımın birer şutu direkten döndü.

Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın öğrencileri 3-1'lik galibiyetin ardından ikinci maçta, 22 Haziran Cumartesi günü saat 18:00'da Portekiz ile mücadele edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.